Neler Yeni

+3K klavye önerisi

kayra2321

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Kayra
Onun kararı ben bilmemem ama tavsiyede bulundum.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,468
İsim
Baran Kut
Bilmiyorum ya hiç tatmin edici görünüşleri yok ayrıca sessiz tuş olması çok önemli tıkladığımda gümbür gümbür ses çıkmasın kafayı yerim
O zaman ya low-profile klavye bakacaksın veya switchleri sessiz pre-built klavye araştır. Vardır illa tonla klavye seçeneği var.

Bence en iyisi Temu'dan alma bir tavsiyelere bakın. Hem görüntüsü hem sesini beğendiğini seç.

kayra2321

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Kayra
Klavye hakkında hiç bir şey bilmiyosun, millete de saçma sapan öneri yapma.
Bakın burada herkes fikrini belirtebilir lütfen saygılı davranın la gibi ifadeler kullanmayın ben fikrimi sundum siz anlıyorsanız ben sadece fikrimi belirttim benim fikirlerimi görmemek istiyorsanız engelleyinin beni olur mu?

kayra2321

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Kayra
Gülmeniz beni mutlu etti inşallah ömür boyunca gülersiniz.

N-Ra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
N-Ra
Kendi aranızda boş boş tartışmak istiyorsanız durmayın kanka ama birileri klavye önerebilir mi artık sessiz tuşları olan

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Kendi aranızda boş boş tartışmak istiyorsanız durmayın kanka ama birileri klavye önerebilir mi artık sessiz tuşları olan
İyi de millet kaç tane öneri de bulundu beğenmedin ne yapsınlar sana dk başı öneri de bulunsunlar dostum gaminggen.tr gir akko klavyeler hoşuna gidenlere bakman daha iyidir. Kendi görsel hoşuna giden ürünü atıyor beğenmiyorsun belki sen direk beğeneceğin ürün vardır daha sağlıklı olur

N-Ra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
N-Ra
İyi de millet kaç tane öneri de bulundu beğenmedin ne yapsınlar sana dk başı öneri de bulunsunlar dostum gaminggen.tr gir akko klavyeler hoşuna gidenlere bakman daha iyidir. Kendi görsel hoşuna giden ürünü atıyor beğenmiyorsun belki sen direk beğeneceğin ürün vardır daha sağlıklı olur
Akko klavyelerin seslerine youtubedan baktım

Son düzenleme:

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Akko klavyelerin seslerine youtubedan baktım kanka dediğim gibi tuşların sesi çok yüksek laploplarda kullanılan sessiz tuşlar gibi istiyorum
O zaman Facebook tan bu işin ehli moodlayip satanlar var ustam onlardan alabilirsin istediğin switch keycaps falan güzel ürünler var benim de takip ettiğim

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
bir klavye okadar etmez al logitech yeter
Hayatında başka marka klavye kullandın mı acaba, çok merak ediyorum bu çıkarımı nasıl yaptığını. Bir klavye logitech olunca iyi olmuyor, 2000 liraya da logitechten 100 kat iyi klavyeler var. Bir klavyeye 4000-5000 verilir ayrıca. Bilgin yoksa başkalarını da yanlış yönlendirme.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@freygasm

N-Ra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
N-Ra
Anladım akko o zaman güzel değil mi en başta yazdığım 4 klavye hoşuma gitti sizce hangisi alınır

Son düzenleme:

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Yoyoto
Hayatında başka marka klavye kullandın mı acaba, çok merak ediyorum bu çıkarımı nasıl yaptığını. Bir klavye logitech olunca iyi olmuyor, 2000 liraya da logitechten 100 kat iyi klavyeler var. Bir klavyeye 4000-5000 verilir ayrıca. Bilgin yoksa başkalarını da yanlış yönlendirme.

@freygasm
Bana niye kızgın atıyosun dostum sıkıntılı mısın?

Yanlış klavyeyi atmışım, buna bakın.

Top Bottom