3K Pc Önerisi istiyorum

Repaer

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
291
toplayıp satacagım ufaktan bu işe girmek istiyorum. 3 bin TL'ye alıcı bulabileceğim 2. el ne toplayabilirim?

bence bu bütçede ekran kartı al sat daha mantıklı ve kolay. bütçe arttığında toplama satmanı öneririm.

kaç TL bırakır bana kar olarak
Yaannii mesela 3'e 1660 ti - super falan bulsan 4'e okutursun. Şehir içine satış yaparsan 1k kar işte. Elden teslim ediceksin tek zararın ulaşım masrafı.
Ticaretle zerre aram yok bu arada araştırma yapmanı öneririm.

Yaannii mesela 3'e 1660 ti - super falan bulsan 4'e okutursun. Şehir içine satış yaparsan 1k kar işte. Elden teslim ediceksin tek zararın ulaşım masrafı.
Ticaretle zerre aram yok bu arada araştırma yapmanı öneririm.
o iş okadar kolay değil kimse gidip 4kya 1660ti almaz rx6600 dururken. piyasasını iyice araştırıp piyasasının altında alması gerekiyor herkesin bulabileceği fiyatlardan alırsa kâr oranı çok düşük olur. ben olsam sorunu olmayan temiz kart arayışında olurdum biraz daha bütçeni arttırarak rx6600 bakabilirsin 3500 civarından alırsan onu 4k civarına satabilirsin mesela. ya da daha ucuz kartlardan adetli alabilirsin 2 tane rx570 gibi ama onlar da çok sorunlu oluyor iyi kart bulman gerekecek ki satabilesin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,195
Üyeler
190,705
Son üye
Parliament_
Geri