3300 TL ye deepcool le360 V2 sipariş ettim bunla ilgili forumda incelemede var Konuya buradan ulaşabilirsin. Ben hem arkadaşıma sipariş ettim hemde bugün kendime sipariş ettim.Merhaba, 3.000TL bütçem var ryzen 5 7500f işlemcim var sıvı soğutma almayı düşünüyorum kule tipi var ama oyunlarda 80 dereceleri görüyor 3.000TL bütce ile sıvı sogutma önerirmisniz.
3300 TL ye deepcool le360 V2 sipariş ettim bunla ilgili forumda incelemede var Konuya buradan ulaşabilirsin. Ben hem arkadaşıma sipariş ettim hemde bugün kendime sipariş ettim.
Ön panele sığar üste sığmaz eğer üste uygun bir sıvı soğutma arıyorsan aynı modelin 240 olanı var fiyat olarak bütçenin altında kalıyor farklı bir alternatif istersen attığım diğer modellerede bakabilirsinkasam bu sığarmı buna![]()
XPG Lander 500 4 Fanlı 650 W ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz XPG Lander 500 4 Fanlı 650 W ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Lander 500 4 Fanlı 650 W ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.196,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com