Yardım 3K Tablet öneri (Oyun için)

Mete?

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
282
Bütçe
3000
Merhaba biliyorsunuz telefon almayı düşünüyordum ama özel bir sebepten ten telefon alma işi yattı o yüzden tablet bakmaya karar verdim? bu bütçeye 0 tablet önerimisiniz çok iyi bişey olmasına gerek yok 4gb ram 32gb hafızanın altında olmasın yeter içinde şu oyunları oynuyacağım

1-Brawl stars
2-Kafa topu 2
3-Minecraft
4-Fc mobile
5-Pubg (Kaldrımassa lite)

Merhaba biliyorsunuz telefon almayı düşünüyordum ama özel bir sebepten ten telefon alma işi yattı o yüzden tablet bakmaya karar verdim? bu bütçeye 0 tablet önerimisiniz çok iyi bişey olmasına gerek yok 4gb ram 32gb hafızanın altında olmasın yeter içinde şu oyunları oynuyacağım

1-Brawl stars
2-Kafa topu 2
3-Minecraft
4-Fc mobile

1-Brawl stars
2-Kafa topu 2
3-Minecraft
4-Fc mobile
1. Brawl Stars → Akıcı çalışır, kasma yapmaz.

2. Kafa Topu 2 → Hafif bir oyun olduğu için rahat oynarsın.

3. Minecraft (Düşük Ayarlar) → Oynanabilir ama büyük dünyalarda FPS düşebilir.

⚠️ Düşük Ayarlarda Oynanabilir (Ara Sıra Kasma Olabilir):
4. FC Mobile → En düşük ayarlarda oynayabilirsin ama animasyonlar bazen takılabilir.
5. PUBG Mobile (Lite Daha İyi Çalışır) → Normal PUBG düşük FPS verir ve kasabilir. PUBG Lite yükleyip oynarsan daha iyi olur.
Hocam baktım güzel duruyor dediğim oyunlarda sıkıntı çıkarmaz demi?

Geri