Neler Yeni

Yardım Redmi 12c ve reeder p13 telefonlar alınır mı??

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
595
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Twitter
aykutkxd
Discord
vazgecmek
Hmm redmi 12c iyi değil diyorsunuz her halde haklısınızda s serisinden hangi telefonlara bakmalıyım? bütçem biraz yükseldi diye redmi 12c falan düşünüyorum bütçe yükselmeseydi samsung s4 alıp andorid 11 custom rom atmayı düşünüyordum
S serisinin eski fiyatlarına hakim değilim ama s6, s7 falan geliyordur tahminimce onlar işini görür

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
Volkan
Tamam o zaman ne alayım? birde redmi serisi bence o kadar tırt değil mesala redmi note 8 pro halen bile efsane çalışıyor yeni çıkmış oyunlarda performansı yüksek deneyimledim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam 0 tercihim mecbur kalırsam 2.ele dönerim
BU prosu olanlar bir nebze iyi onun dışında tırt hocam özellikle 12c leş ötesi bırak oyunu bir süre sonra google'ı zor acarsın

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Mustafa Mete
BU prosu olanlar bir nebze iyi onun dışında tırt hocam özellikle 12c leş ötesi bırak oyunu bir süre sonra google'yi zor acarsın
Hocam peki napayım yani? aslında içimden şu düşünce geçiyor s4 gt i9505 alıp custom rom atmak geliyor hem elimde parada kalmış olur zaten brawl stars kafa topu 2 açsa yeter pubg lite açar herhalde

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
Volkan
Hocam peki napayım yani? aslında içimden şu düşünce geçiyor s4 gt i9505 alıp custom rom atmak geliyor hem elimde parada kalmış olur zaten brawl stars kafa topu 2 açsa yeter pubg lite açar herhalde
bana kalırsa o paranın üstüne 400 tl daha koy git gram altın al iki üç kıytırık oyun için ölü yatırım yapıp çöp telefonlara para harcama

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
Buğra Aykaç
Arkadaşın dediğini dinlersen daha iyi olur Redmi'nin C serisi alınmaz 2.el Mi9T Pro alırsın mis gibi kullanırsın bu arada bu telefon fikri bana ait değil

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Mustafa Mete
Arkadaşın dediğini dinlersen daha iyi olur Redmi'nin C serisi alınmaz 2.el Mi9T Pro alırsın mis gibi kullanırsın bu arada bu telefon fikri bana ait değil
Şey için s4 alayım diyorum 450 tl falan satıyorlar zaten para biriktirmek uzun sürüyor bari hızlıca birikir 450tl
elimde para kalınca başka ürünlerde alabilirim kulaklık klavye gibi ama doğru diyorsunuz 2. elden mi9t bakmaya çalışırım

Son düzenleme:

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,805
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Reeder telefon kullanıyordu babam telefonda kendinden RAT falan var veya cidden kolay hacklenebilir bir telefon. Adına birsürü hesap açtılar ettiler vs reeder güvenlik açığı vs yazarsanız çıkıyor.

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Mustafa Mete
Reeder telefon kullanıyordu babam telefonda kendinden RAT falan var veya cidden kolay hacklenebilir bir telefon. Adına birsürü hesap açtılar ettiler vs reeder güvenlik açığı vs yazarsanız çıkıyor.
Zaten reeder almayacağım artık çöp olduğunu tam olarakbiliyorum

Mithril

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,120
İsim
Muhammet Kürkçü
Şey için s4 alayım diyorum 450 tl falan satıyorlar zaten para biriktirmek uzun sürüyor bari hızlıca birikir 450tl
elimde para kalınca başka ürünlerde alabilirim kulaklık klavye gibi ama doğru diyorsunuz 2. elden mi9t bakmaya çalışırım

ölü yatırım bence ancak 400 tl parada değil şimdi. evet s4 e custum rom atabilirsin ama asla iyi bir performans bekleme çünkü artık tarihi eser sayılır telefon.

Top Bottom