Yardım 3K Tablet öneri (Oyun için)

Mete?

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
282
Bütçe
3000
Merhaba biliyorsunuz telefon almayı düşünüyordum ama özel bir sebepten ten telefon alma işi yattı o yüzden tablet bakmaya karar verdim? bu bütçeye 0 tablet önerimisiniz çok iyi bişey olmasına gerek yok 4gb ram 32gb hafızanın altında olmasın yeter içinde şu oyunları oynuyacağım

1-Brawl stars
2-Kafa topu 2
3-Minecraft
4-Fc mobile
5-Pubg (Kaldrımassa lite)

Merhaba biliyorsunuz telefon almayı düşünüyordum ama özel bir sebepten ten telefon alma işi yattı o yüzden tablet bakmaya karar verdim? bu bütçeye 0 tablet önerimisiniz çok iyi bişey olmasına gerek yok 4gb ram 32gb hafızanın altında olmasın yeter içinde şu oyunları oynuyacağım

1-Brawl stars
2-Kafa topu 2
3-Minecraft
4-Fc mobile

1-Brawl stars
2-Kafa topu 2
3-Minecraft
4-Fc mobile
1. Brawl Stars → Akıcı çalışır, kasma yapmaz.

2. Kafa Topu 2 → Hafif bir oyun olduğu için rahat oynarsın.

3. Minecraft (Düşük Ayarlar) → Oynanabilir ama büyük dünyalarda FPS düşebilir.

⚠️ Düşük Ayarlarda Oynanabilir (Ara Sıra Kasma Olabilir):
4. FC Mobile → En düşük ayarlarda oynayabilirsin ama animasyonlar bazen takılabilir.
5. PUBG Mobile (Lite Daha İyi Çalışır) → Normal PUBG düşük FPS verir ve kasabilir. PUBG Lite yükleyip oynarsan daha iyi olur.
Hocam baktım güzel duruyor dediğim oyunlarda sıkıntı çıkarmaz demi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,164,285
Üyeler
184,915
Son üye
oziiyi
Geri