Realme 7Evet iyi akşamlar herkese ben normalde iphone se2 alacaktım ama daha fazla beklemek istemiyorum ve daha f/p olması için garantisiz olursa da garantili olabilir
Oppoyu pek sevmem sizce iyi midir?Realme 7
@Assistive
Evet tam bir f/p telefondur ve Xiaomiden daha iyidirOppoyu pek sevmem sizce iyi midir?
Poco X3 önermekten bıkmadınız Poco X3 telefonda yazılımsal sorunlar var hatta Poco x3 demeyim Xiaomi cihazlarında yazılımsal sorunlar var o yüzden Realme 7 öneririmPoco x3
Samsung M31 alabilirsin yalnız telefon ağır ve kaba onun dışında çok güzel bir telefonSamsung önerirmisin
Ben kullanıcısıyım ve henuz öyle bir sorunla karşılaşmadım. Elektronik şans işi bi sıkıntı çıkınca herşeyi kötülemeyin.Poco X3 önermekten bıkmadınız Poco X3 telefonda yazılımsal sorunlar var hatta Poco x3 demeyim Xiaomi cihazlarında yazılımsal sorunlar var o yüzden Realme 7 öneririm
Hayır bir sorun değil bir sürü sorunu var yazılımı sıkıntılı XiaomininPoco
Ben kullanıcısıyım ve henuz öyle bir sorunla karşılaşmadım. Elektronik şans işi bi sıkıntı çıkınca herşeyi kötülemeyin.
Elektronik şans işi fakat yazılım şans işi değil. ROM/Root işlerine girmediğiniz sürece herkese ne yazılım verildiyse o.Poco
Ben kullanıcısıyım ve henuz öyle bir sorunla karşılaşmadım. Elektronik şans işi bi sıkıntı çıkınca herşeyi kötülemeyin.