BMW_M4
80+ Bronze
Görmemişim ben ne bileyim kiAlayım mı usta benim attığımı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
var ya usta
Görmemişim ben ne bileyim kiAlayım mı usta benim attığımı ?
var ya usta
KeşkeUsta sana da alalım bir tane
Alayım mı usta benim attığımı ?
var ya usta
Alayım mı usta benim attığımı ?
var ya usta
Düşünmen yeter başkan <3 <3 <3Usta elimde olsa yeminle sana da alırdım
Tamam bunu alırım ya sorun yokBen direk sitesinden aldım onun joule değeri düşük sanırım
Tuncmatık Powersurge 5-Surge Protectıon Plug-1050 Joule-Whıte
Tuncmatık Powersurge 5-Surge Protectıon Plug-1050 Joule-Whıteshop.tuncmatik.com
O dediğin olmuyor akım koruma özelliği yitirmiş oluyorsunElinde 3lü priz var ise 3lü prizi bu altta linkini verdiğim ürüne bağlayarak akım korumalı yapabilirsin.
Brennenstuhl Primera Line 13.500 Mah Tek Soketli Akım Kor. Priz Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Brennenstuhl Primera Line 13.500 Mah Tek Soketli Akım Kor. Priz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
piyasada ki en ucuz ve en kaliteli akım korumalı priz bu şuanda. Alman malı.
Bunu alabilirsin https://www.trendyol.com/viko/6-li-...Lxdo-wKygi6kuDU5LxInIKoxl8H2SnqEaAr9PEALw_wcBTamam bunu alırım ya sorun yok
Özelliği kaybetmiş olmuyorsun kanka elektrik mühendisi söyledi.O dediğin olmuyor akım koruma özelliği yitirmiş oluyorsun
Millet niye 3 lü 5 lü 200 300 tl verip alıyor 1 tane alir ona takar bence soruyu tam anlamamiş mühendisÖzelliği kaybetmiş olmuyorsun kanka elektrik mühendisi söyledi.
önemli olan takacağın 3lü prizde akım koruması olmaması. ikisinde de akım koruma olursa problem oluyormuş.
Millet niye 3 lü 5 lü 200 300 TL verip alıyor 1 tane alir ona takar bence soruyu tam anlamamiş mühendis