3lü prizin içine para koysam sıkıntı olurmu

sabri :c

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
160
3lü prizin içine para koysam sıkıntı olurmu niye saklıyorsun diyenler olacağı için annemden para alıyorum biriktirmek için aldıktan ertesi gün paramı görürse harçlığın var deyip vermiyor

not : harçlık biriktiyorum pc almak için

Başka koyacak yer mi kalmadı hocam? :D PC kutusu falan varsa ona koyabilirsin, saat kutusuna koyabilirsin, montunun bir iç cebi olabilir.
Bu konudan bir örnek vereceğim;
Misal ben bazen sigara içiyorum, saklamak için bir saat kutum var. Senin de böyle saklayacak bir yerin olabilir.

3lü prizin içine para koysam sıkıntı olurmu niye saklıyorsun diyenler olacağı için annemden para alıyorum biriktirmek için aldıktan ertesi gün paramı görürse harçlığın var deyip vermiyor

Kitap şeklinde kumbaralar vardı sanırım. Onlara bakabilirsin

Başka koyacak yer mi kalmadı hocam? :D PC kutusu falan varsa ona koyabilirsin, saat kutusuna koyabilirsin, montunun bir iç cebi olabilir.
Bu konudan bir örnek vereceğim;
Misal ben bazen sigara içiyorum, saklamak için bir saat kutum var. Senin de böyle saklayacak bir yerin olabilir.
laptop kullanıyorum geçen cd rom yerine koymayı denedim sıkıştı zorla aldım paramı xd

Kalem kutusuna falan ky sıkıntı olabilir

laptop kullanıyorum geçen cd rom yerine koymayı denedim sıkıştı zorla aldım paramı xd
Ailenin dikkatini çekmeyecek bir yere koy, ne bileyim bir tencerenin içi olabilir. Kullanmadığı bir tencere, ya da baharat dolabınız falan varsa onların arkasına koyabilirsin. Ya da çantanın derin bir gözüne de koyabilirsin.

pek güvenli değil kalem felan istediğinde benim kalem kutumdan alıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

başka önerisi olan ???
Yatağının altına eğil üst kısma bant ile yapıştır. Havada durucak para. Annenin yatağı havaya kaldırması lazım parayı bulması için.

knk banka kartı al yaşın küçükse saklamak zorunda kalmazsın içinde ne kadar öyle olıcağını neredn bilsinler ben öyle yapıyorum =)

Geri