Instagram 3MİLYON İZLENEN VİDEOMU SÜREKLİ ÇALIYORLAR!

siyabent

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,166
İnstagramda 3milyona yakın izlenen videom be youtube da 3000izlenmişti Ertan haber içeriğini tekrar yayınlayıp benim TikTok YouTube ve instagramda aldığım toplam görüntülenmeyi bile geçmiş ve ne izin alındı ne de bi hesabım etiketlendi bunları nasıl kaldırttırabilirim?

buradaki yönlendirme ile yaparsan olur hesabı kapatmaya bile gidebilir sürekli içerikleri izinsiz kullanıyorsa

İnstagramda 3milyona yakın izlenen videom be youtube da 3000izlenmişti Ertan haber içeriğini tekrar yayınlayıp benim TikTok YouTube ve instagramda aldığım toplam görüntülenmeyi bile geçmiş ve ne izin alındı ne de bi hesabım etiketlendi bunları nasıl kaldırttırabilirim?
bu arada hocam videoda yüzünüz yada tanıdığınızı çektiğiniz belli değilse pek bir sonuç çıkmaz diye biliyorum

bu arada hocam videoda yüzünüz yada tanıdığınızı çektiğiniz belli değilse pek bir sonuç çıkmaz diye biliyorum
Hocam paylaşan ilk benim bi tek bendeki videoda kayıt saati yazıyor :) aksiyon kamerası ile kaydedildi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam paylaşan ilk benim bi tek bendeki videoda kayıt saati yazıyor :) aksiyon kamerası ile kaydedildi
Ki zaten su satan bi kız var ona yardımda bulunmuştum gelen destekler ile tekrar gittim yanına bi video daha çektik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Videoyu atabilir misin?

ortak içerik yapmışsınız hocam kaydırırken karşıma çıktı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,264
Üyeler
183,777
Son üye
kagannn.n