MasterChief
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
- Bütçe
- 5000
Geniş ve uzun 3XL VEYA 4XL Mouse pad önerisi araştırdım sadece steel series buldum başka bildiğiniz
Hocam kasam çok büyük diğer ekipmanlar da aynı şekilde bu yüzden geniş büyük Mouse pad alacağım FPS oyunların da hareket (Mouse) alanını genişletmek istiyorumdostum o kadar büyük mouse pad ne yapacaksın ki özel değilse merak ettim
Steelseries QCK serisini hiç beğenmesem ve öneri isteyenlere önermesem de bende bu kadar büyük mousepadlerde en iyi seçeneklerden biri Steelseries gibi duruyor.Geniş ve uzun 3XL VEYA 4XL Mouse pad önerisi araştırdım sadece steel series buldum başka bildiğiniz
Hocam bilgilendirme için teşekkür ederim steel series sitesinden baktım yorumları da okudum herkesin önerdiği bir Marc’a al pişman olmazsın dediler bana da siz aktif kullanıyor musunuzSteelseries QCK serisini hiç beğenmesem ve öneri isteyenlere önermesem de bende bu kadar büyük mousepadlerde en iyi seçeneklerden biri Steelseries gibi duruyor.
Ek olarak Glorious markasının 3XL modeli, Razer Gigantus V2 markasının da 3XL modelleri mevcut ancak daha önce kullanmadığım marka ve modeller...
ben QCK+ modelini kullanıyorum yaklaşık 2023 haziran ayından beridir ancak 2-3 senelik belki daha uzun süreli kullanım için arıyorsanız Steel series QCK serisini kesinlikle önermem.Hocam bilgilendirme için teşekkür ederim steel series sitesinden baktım yorumları da okudum herkesin önerdiği bir Marc’a al pişman olmazsın dediler bana da siz aktif kullanıyor musunuz
Fiyat konusunda sorun yok büyük istiyorumklasse yada porge un 120x60 modellerı uygunmudur sıze ucuz yollu arıyorsanız xrades de var