mahşerin pompacısı 80+ Gold Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 5,614 En İyi Cevap 1 13 Şubat 2021 #14 3 4 k gaming laptop olmaz olmaz
Burakbardakci 80+ Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 486 Dahası Reaksiyon skoru 233 Konum spor salonu İsim Burak BARDAKCI İlgilendiği Kategoriler GYMMMMMMMMM 13 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 Burakbardakci yazmış: Bütçe 4-4.5k İkinci el Gaming olmayanlaptop öneriniz nedir Gta 5 Assassin creed origins Call of Duty warzone PUBG Csgo Gibi oyunları oynayatabilecek bi laptop arıyorum marka model Önerileriniz nelerdir? Devamı için tıklayın... Arkadaşlar önerinizi sordum alınır mı alınmaz mı diye sormadım ikinci el diyorum gayet de var sahibindende
Burakbardakci yazmış: Bütçe 4-4.5k İkinci el Gaming olmayanlaptop öneriniz nedir Gta 5 Assassin creed origins Call of Duty warzone PUBG Csgo Gibi oyunları oynayatabilecek bi laptop arıyorum marka model Önerileriniz nelerdir? Devamı için tıklayın... Arkadaşlar önerinizi sordum alınır mı alınmaz mı diye sormadım ikinci el diyorum gayet de var sahibindende