Mahmut Yılmaz
80+ Silver
miningli ekran kartı kullanılmış diş fırçası gibidirneden hocam?
miningli ekran kartı kullanılmış diş fırçası gibidirneden hocam?
6 ay kullandıktan sonra evde bırakıp üniversiteye gideceğim hocam. Evde kullanmıyorlar zaten ufak tefek işler dışındaaga oyun perfonması etkiliyor
Anlamadım hocambu ama 5700xt olmaz
miningli ekran kartı kullanılmış diş fırçası gibidir
2070 ti aynı güce sahip ve fiyat bakımından pahalı6 ay kullandıktan sonra evde bırakıp üniversiteye gideceğim hocam. Evde kullanmıyorlar zaten ufak tefek işler dışında
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anlamadım hocam
3700 indirebilirsen yada 3500 alınır2070 ti aynı güce sahip ve fiyat bakımından pahalı
Hocam bana ekran kartı lazım ve 2. El alacağım. Araştırıyorum temizini de çok bulamıyorum. Ne yapacağımı şaşırdımminingli ekran kartı kullanılmış diş fırçası gibidir
Eyvallah hocam bir bakayım buna. Bana yardımcı olma imkanınız var mı?3700 indirebilirsen yada 3500 alınır
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...4-bit-gddr6-4-gb-ekran-karti-1237855843/detay bunada bakabilirsinEyvallah hocam bir bakayım buna. Bana yardımcı olma imkanınız var mı?
Hocam bende önceden 1660 süper vardı arasında nasıl bir fark mevcut?
4 5 ay değildir oSelamın Aleyküm ikinci el ekran kartı alacağım. Sarı sitede gördüm 4-5 ay kullanılmış furmark testlerini vs attı tertemiz gözüküyor alınır mı?
Hocam bende önceden 1660 süper vardı arasında nasıl bir fark mevcut?
interneten buldugum bilgi bu
- NVIDIA GeForce GTX 1650 Super: RX 6500 XT ile benzer fiyat aralığında ve performans seviyesindedir. Her iki kart da giriş seviyesi oyun performansı sunar.
1660 süper bandında daha iyi olur hocam
- NVIDIA GeForce GTX 1650 Super: RX 6500 XT ile benzer fiyat aralığında ve performans seviyesindedir. Her iki kart da giriş seviyesi oyun performansı sunar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
interneten buldugum bilgi bu