Neler Yeni

4-5k arasi Mouse önerisi

Praitha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yiğit Kara
Arkadaşlar bütçem 4000-5000 arası, tavsiyelerinizi bekliyorum.
CS2 oynuyorum genelde, mousepad: Wraith Spirit of Aim Hybrid, Claw tarzında tutuyorum.

Sezerinho10

80+ Bronze

Praitha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yiğit Kara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Sezerinho10

80+ Bronze

Praitha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yiğit Kara
4.5k arasına bak sensör mcu bide buna bak fark var mı 🫡
Evet evet, bu mousede güzel, değerlendireceğim. Benim düşüncem Waizowl V2 PRO'ydu ama Zeus modeli tükenmiş, Yada Lamzu Maya X düşünüyordum ondada beğendıgım rengi tükenmiş. Şu an araştırıyorum.

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,950
İsim
Can BOZKURT
Hocam bu gördüğünüz scyrox (eş değer olarak ucuzu Mchoce L7 pro var ki ben bunu oneriyorum scyrox yerine) piyasada alabileceğiniz en iyi mouselerdendir ama biraz yazılımı şov işi olsun lua script yapıp ban yemeden hile yapayım arada eğlencesine derseniz direkt viper v3 hyperseed alabilirsiniz veya g pro x superlight 2
Bunları öneriyorlar fakat, bütçe 4-5k olduğu için eminim bunlardan iyisi vardır diye düşünüyorum...

Praitha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yiğit Kara
Hocam bu gördüğünüz scyrox (eş değer olarak ucuzu Mchoce L7 pro var ki ben bunu oneriyorum scyrox yerine) piyasada alabileceğiniz en iyi mouselerdendir ama biraz yazılımı şov işi olsun lua script yapıp ban yemeden hile yapayım arada eğlencesine derseniz direkt viper v3 hyperseed alabilirsiniz veya g pro x superlight 2
gprox2 superlight ile bu mouseler arasında cok büyük bir fark var mıdır?

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,950
İsim
Can BOZKURT
gprox2 superlight ile bu mouseler arasında cok büyük bir fark var mıdır?
Sensor biciminden en iyisi tabii superlight 2 ve viper v3 hyperspeed hocam aralarinda fark var ama mchose L7 veya scyrox v6, v8 de alabilirsiniz aradaki farkı hissedemezsiniz tamamen butcenize bagli

Top Bottom