Çözüldü✓ 4-5K bandında Kasa + PSU önerisi

Bu fiyattan kastın 43k değil demi :D attığın kasanın farkındayım da emin değilim sığıp sığmayacağı konusunda gold psu ile geliyordu mesh olanı umarım buda öyledir 5070in sıkıntısı nedir kartı aldım zaten :D eğer 43k ödedim sanıp 9070xt diyorsan Ben 29a aldım 5070i
29'a aldıysan çok iyi fiyat :D özellikle bu modelinde , kasaya sığar hocam ucu ucuna sığması gerek :D

29'a aldıysan çok iyi fiyat :D özellikle bu modelinde kasaya sığar hocam ucu ucuna sığması gerek :D
İşte o ucu ucu sorunu sıkıntı benim için bunun mesh halini alacaktım k olmayanı sığmadığını fark ettim içimde kaldı buna döndüm bundanda milimlik boşluk olacaksa canımı sıkar 29.9e geldi kart düz 30 diyelim 33e red devil vardı da o 3k cebimde yoktu olsa bile büyük ihtimalle almazdım çünkü diğer parçalara param yoktu o an gerçi hala yokta :D

İşte o ucu ucu sorunu sıkıntı benim için bunun mesh halini alacaktım k olmayanı sığmadığını fark ettim içimde kaldı buna döndüm bundanda milimlik boşluk olacaksa canımı sıkar 29.9e geldi kart düz 30 diyelim 33e red devil vardı da o 3k cebimde yoktu olsa bile büyük ihtimalle almazdım çünkü diğer parçalara param yoktu o an gerçi hala yokta :D
hocam vallahi benim bildiğin en kaliteli kasa+psu olarka satılan model bu diğer türlü ayrı ayrı alman gerek oda masraf.

hocam vallahi benim bildiğin en kaliteli kasa+psu olarka satılan model bu diğer türlü ayrı ayrı alman gerek oda masraf.
Psunun gold olduğunu biliyorum meshi o yüzden istiyordum ama bakalım sanırım bunu alacağım gibi ayrı ayrı boş kasayı ucuz alıp Kaliteli 750w arıyorum 5 5.5 bandında Olsa onuda alırım

Psunun gold olduğunu biliyorum meshi o yüzden istiyordum ama bakalım sanırım bunu alacağım gibi ayrı ayrı boş kasayı ucuz alıp Kaliteli 750w arıyorum 5 5.5 bandında Olsa onuda alırım
https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-xpg-kyber-750w-gen5-750-w-fiyati,745990869.html + https://www.epey.com/bilgisayar-kasasi/vento-vg16al.html yapabilirsin 5.5k ya çıkabileceksen psu yine aynı değişen şey kasa 400mm desteği var rahatça sığar.

dev gibi kasa bi aralar 2100 tl idi 5090 bile sığar sanırım içeriye.
Yarına kadar bu fiyatta kalırsa belki böyle alabilirim psunun kablo yapısı da canımı sıkmıştı gpt yüzünden güç girişi yüzünden

Geri