- Reaksiyon skoru
- 1,181
Ben valor meshden vazgeçeli çok olduBu valor mesh ama zaten valor mesh ile k olan aynı ölçümleri vermiş sitesinde.
Ben valor meshden vazgeçeli çok olduBu valor mesh ama zaten valor mesh ile k olan aynı ölçümleri vermiş sitesinde.
Sen ne alacaksın şimdi?Ben valor meshden vazgeçeli çok oldu
Henüz bütçe yok tüm bütçeyi anakart ram işlemciye yatırdığım için amaSen ne alacaksın şimdi?
Hayır hocam aynı değilBu valor mesh ama zaten valor mesh ile k olan aynı ölçümleri vermiş sitesinde.
Biri 305 biri 335 olması lazımHayır hocam aynı değil
Sistemin ne hocamHenüz bütçe yok tüm bütçeyi anakart ram işlemciye yatırdığım için ama
CORSAIR CASE - CC-9011255-EU 3000D RGB Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
CORSAIR CASE - CC-9011255-EU 3000D RGB Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr![]()
FSP Vita BD 750W ATX3.1 PCIe5.0 80+ Bronze Güç Kaynağı (VITA-750BD)
Güç Kaynakları kategorisinde FSP Vita BD 750W ATX3.1 PCIe5.0 80+ Bronze Güç Kaynağı (VITA-750BD) ürününü keşfet!www.hawkgaming.com.tr
Aynı değilmiş ama çok farkı yok.Hayır hocam aynı değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Biri 305 biri 335 olması lazım
sistem yok anakart işlemci ekran kartı aldım kasa ram psu alacağımHayır hocam aynı değil
Biri 305 biri 335 olması lazım
Sistemin ne hocam
Aga bu corsair 3000d iyi kasaya benziyor keşke arkasına da egzozu koysalardı.sistem yok anakart işlemci ekran kartı aldım kasa ram psu alacağım
Ekran kartı ne aldın hocamsistem yok anakart işlemci ekran kartı aldım kasa ram psu alacağım
onuda al yav nolacakAga bu corsair 3000d iyi kasaya benziyor keşke arkasına da egzozu koysalardı.
5070Ekran kartı ne aldın hocam
@qwerty12 ile aynı donanımlara sahibiz o yüzden ikimizde aynı şeyi arıyoruzEkran kartı ne aldın hocam
Dark beni açmadı pek bu valor da ucu ucuna kurtarıyor. Corsair desen 3 fanlı güzel ama egzozu yok ona egzoz takmak lazım. Karar veremedim bir türlü.onuda al yav nolacakyada attığım diğer dark kasaya bak o güzeldi
Tek fanı 800 lira egzoza da atılır bir corsair o dert değilde bende egzoza dikkat etmemiştim vazgeçtim 3000DdenDark beni açmadı pek bu valor da ucu ucuna kurtarıyor. Corsair desen 3 fanlı güzel ama egzozu yok ona egzoz takmak lazım. Karar veremedim bir türlü.
Yav 200-300 liralık bir fan takılır egzoza 800 nereden çıktıTek fanı 800 lira egzoza da atılır bir corsair o dert değilde bende egzoza dikkat etmemiştim vazgeçtim 3000Dden
Corsair orijinal fan baktımYav 200-300 liralık bir fan takılır egzoza 800 nereden çıktı