Rx6600/rx6700 bulunabilir. Link atmak galiba yasak.Arkadaşlar 4.5k bütçem var, bana ekran kartı linki atar mısınız, daha da yükseltemem ve sıfır düşünmüyorum
Hocam bulabilirseniz özelden atabilir misiniz?Rx6600/rx6700 bulunabilir. Link atmak galiba yasak.
Birde sahibinden param güvende ile almam sorun çıkar mı?Rx6600/rx6700 bulunabilir. Link atmak galiba yasak.
Hocam bu linkteki kartı satiyorum.
Param güvendeyle alırken bilinçli olursanız sorun yok. Bulunduğunuz şehirde bir satıcı bulursanız daha iyi olur. Araştırayım bir şey bulursam atarım.Hocam bulabilirseniz özelden atabilir misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde sahibinden param güvende ile almam sorun çıkar mı?
4250Hocam sadece kartı ne kadara satıyorsunuz?
Gereksiz pahalı.
Attığın kart ile benim kart bir değil hadi onu geçtim garantili benimkiGereksiz pahalı.
RX6600 senin kartın ben RX6600XT attım boş yapma. Ayrıca attığım 2. kartta garantili canım benimAttığın kart ile benim kart bir değil hadi onu geçtim garantili benimki![]()
O zaman doğru düzgün öneriler yapalım. Attığım kartlara bakmadan yorum yapmazsan sevinirim bidaha.Üslubuna sevdiğim arkadaşım, sen büyüksün.
Tamam erkegimO zaman doğru düzgün öneriler yapalım. Attığım kartlara bakmadan yorum yapmazsan sevinirim bidaha.