- Bütçe
- 4500
Merhaba mümkün olursa 4 bin tl ye ekran kartı olmadan sistem toplayabilirmisiniz kendi ekran kartımı kullanmak istiyorum şuan için gtx750 fakat yeni bilgisayarı aldıktan sonra ekran kartımıda değiştirmeyi düşünüyorum ondan dolayı şuan için bana 4 bin tl ye sistem toplayabilirmisiniz bu fiyata intel sistem çok zor toplandığını biliyorum ondan dolayı intel ya da amd fark etmez
NOT: Güç kaynağı olarak şu an bilgisayarımda 400w luk bir güç kaynağı var eğer ki yeterli olursa güç kaynağı da olmayabilir eğer ki yetmez diyorsanız ekleyebilirsiniz
NOT: 1TB hdd zaten mevcut o yüzden eğer ki bütçe kalırsa ssd koyabilirsiniz ama yetmezse koymasanızda olur ekran kartı alırken ssd yide alabilirim
Şimdiden yardım eden herkese teşekkür ederim bütçe kolay gelsin
NOT: Güç kaynağı olarak şu an bilgisayarımda 400w luk bir güç kaynağı var eğer ki yeterli olursa güç kaynağı da olmayabilir eğer ki yetmez diyorsanız ekleyebilirsiniz
NOT: 1TB hdd zaten mevcut o yüzden eğer ki bütçe kalırsa ssd koyabilirsiniz ama yetmezse koymasanızda olur ekran kartı alırken ssd yide alabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşlar bazı yazım yanlışları yapmışım kusura bakmayın bu arada eklemeyi unutmuşum bütçe 4k-5k arası orada 4k yazdığıma bakmayınMerhaba mümkün olursa 4 bin TL ye ekran kartı olmadan sistem toplayabilirmisiniz kendi ekran kartımı kullanmak istiyorum şuan için gtx750 fakat yeni bilgisayarı aldıktan sonra ekran kartımıda değiştirmeyi düşünüyorum ondan dolayı şuan için bana 4 bin TL ye sistem toplayabilirmisiniz bu fiyata intel sistem çok zor toplandığını biliyorum ondan dolayı intel ya da amd fark etmez