nedeni isminin logitech olması eminim ki çoğunun nasıl bir şey olduğunu bilmiyor bileNeden peki
Ne için kullanıcaksınız ?Birkaç model düşünüyorum ama kafama takılan konular var. Siz hangisini neden önerirsiniz ? Farklı marka model önerisi de alabilirim. Kablosuz tercihim.
Corsair aralarında en iyisi gibi görünüyor ama Türkiye ye desteği bulunmuyor yarın bir gün bir şey olsa satıcının inisiyatifine kalıyoruz. Diğer markalar hakkında bilgim yok. Razer de aynı şekilde.
![]()
Logitech G733 7.1 981-000883 Beyaz Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G733 7.1 981-000883 Beyaz Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G733 7.1 981-000883 Beyaz Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 5.919,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
HyperX Cloud III 7.1 77Z46AA Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud III 7.1 77Z46AA Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud III 7.1 77Z46AA Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 5.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Corsair HS80 RGB Wireless Premium Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair HS80 RGB Wireless Premium Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair HS80 RGB Wireless Premium Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 5.510,21 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Razer Barracuda Pro Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Barracuda Pro Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Barracuda Pro Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 8.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Razer Blackshark V2 PRO Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Beyaz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 PRO Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Beyaz fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 PRO Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Beyaz özelliklerini incele, 7.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
O arkadaş biraz sorunlu zatennedeni isminin logitech olması eminim ki çoğunun nasıl bir şey olduğunu bilmiyor bile
Hs80 20 bile değil 15 saatte bitiyor ağırlık olarak kötü birde kırılan kulaklık bence G733 ya da C3 Wireless alınmalı. G733 casual gaming yani her türlü oyunda iyi performans verir ama C3 wireless fps, hikayeli oyunlarda daha iyi.5k küsür para vereceksin 20 saat şarj süresi verecek 3-4 gün de şarj bitecek yazık parana
hs80 max olabilir evet bende arayıştayım beyaz wireless hs80 max düşünüyorum lakin ağırlık beni korkutuyorNe için kullanıcaksınız ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
O arkadaş biraz sorunlu zaten
Hs80 20 bile değil 15 saatte bitiyor ağırlık olarak kötü birde kırılan kulaklık bence G733 ya da C3 Wireless alınmalı. G733 casual gaming yani her türlü oyunda iyi performans verir ama C3 wireless fps, hikayeli oyunlarda daha iyi.
g733 rezalet bir kulaklık 2 günde iade ettim nova 5 aldım memnunumNe için kullanıcaksınız ?
Hs80 20 bile değil 15 saatte bitiyor ağırlık olarak kötü birde kırılan kulaklık bence G733 ya da C3 Wireless alınmalı. G733 casual gaming yani her türlü oyunda iyi performans verir ama C3 wireless fps, hikayeli oyunlarda daha iyi.
Oyun müzik ağırlıklı. Mic kalitesi de güzel olmalıNe için kullanıcaksınız ?
bende void elite var 390 gram bu bile çok yorucu gelmiyor bana. Sadece orjinal pedleri öldü yan sanayi taktım onlar orjinali kadar kaliteli değil kulağıma değiyor o yüzden rahat gelmiyor artıkhs80 max olabilir evet bende arayıştayım beyaz wireless hs80 max düşünüyorum lakin ağırlık beni korkutuyor
Aklı olan önermez zaten git kablolu al daha iyiNe için kullanıcaksınız ?
Dostum void elite kulaklık diye kullanabiliyorsan seçeneklerin hepsi senin memnun eder o kulaklığı aldım yarım saat takamadımOyun müzik ağırlıklı. Mic kalitesi de güzel olmalı
bende void elite var 390 gram bu bile çok yorucu gelmiyor bana. Sadece orjinal pedleri öldü yan sanayi taktım onlar orjinali kadar kaliteli değil kulağıma değiyor o yüzden rahat gelmiyor artık
Dostum ben daha bundan kaliteli sesi olan kulaklık görmedim. Zamanında tabi şu an daha iyileri vardır. Aldığım zamanda bundan iyisi yoktu hâlâ kullanıcıyı memnun ederAklı olan önermez zaten git kablolu al daha iyicloud 3 var bende ne zaman şarja taktığımı unutuyorum kulaklığı
Dostum void elite kulaklık diye kullanabiliyorsan seçeneklerin hepsi senin memnun eder o kulaklığı aldım yarım saat takamadım