Neler Yeni

4-6K Kablosuz Gaming Kulaklık Önerisi

M.Barisk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Barış
yanlış anlamayın barracuda ve hyperx hariç steelseries güzel bir kulaklık olabilir incelemelere bakarak alabilirsiniz ben sadece daha önce deneyimlemedim ve incelemesini görmediğim için tavsiye etmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Anıl ÖZTÜRK
yanlış anlamayın barracuda ve hyperx hariç steelseries güzel bir kulaklık olabilir incelemelere bakarak alabilirsiniz ben sadece daha önce deneyimlemedim ve incelemesini görmediğim için tavsiye etmiyorum
barracudayı neden önermiyorsunuz

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Yunus Emre Uzun
Genelde valorant tipi oyunlar oynuyorum ses seviyesi yüksek olmalı kulağımda çınlama sorunu var o nedenle solum az duyuyor mikrofonu iyi olmalı ki arkadaşlarımla güzel konusabiliyim beni üzmesin sizce hangisi almalıyım kullananlar var mı?

1 haftadır cloud 3 wireless kullanıyorum aşırı rahat öncelikle onu söyliyim pili çok uzun gidiyor 1 kere şarj etmedim aldığımdan beri günde 4-5 saat kullanıyorum 120 saat gidiyor ful şarjda ses kalitesine gelecek olursamda eq ayarı çekmeden kulaklığı beğenmezsiniz ses az geliyor vs vs ben ayarı çektim çok memnunum kullanıyorum teknosadan aldım yetkili satıcı 4700 sizin link 6000 diyor 6000 çok fazla bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Anıl ÖZTÜRK
1 haftadır cloud 3 wireless kullanıyorum aşırı rahat öncelikle onu söyliyim pili çok uzun gidiyor 1 kere şarj etmedim aldığımdan beri günde 4-5 saat kullanıyorum 120 saat gidiyor ful şarjda ses kalitesine gelecek olursamda eq ayarı çekmeden kulaklığı beğenmezsiniz ses az geliyor vs vs ben ayarı çektim çok memnunum kullanıyorum teknosadan aldım yetkili satıcı 4700 sizin link 6000 diyor 6000 çok fazla bence
1 hafta cloud 3 kablolu kullandim ne yaparsam yapiyim sesi yeterince artmadi kulağımda biraz sorun var ses kasmada zorlandim:( linkteki fiyat yeni artmis ben koydugumda 4700 idi

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Yunus Emre Uzun
1 hafta cloud 3 kablolu kullandim ne yaparsam yapiyim sesi yeterince artmadi kulağımda biraz sorun var ses kasmada zorlandim:( linkteki fiyat yeni artmis ben koydugumda 4700 idi
aynen hocam ses seviyesi biraz az kulaklığın dolby access ile çözdüm ben sorunu gayet net rahat ses kasabiliyorum ve bu kulaklıkla gelen lisanslı yazlımdaki ses modu da bence kötü tamam sesleri güzel ayırt ettiriyor ama ses kalitesini baya dibe çekiyor ondan memnun kalmadım dediğim gibi dolby ile çözdüm

Chiziru

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Ege
V2 pro 2023 almıştım 5500 o fiyatlara düşerse değerlendirilebilir

Chiziru

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Ege
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Anıl ÖZTÜRK
BARRACUDAYI NEDEN ÖNERMİYORSUNUZ

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,510
Üyeler
169,305
Son üye
Emin:D
Top Bottom