4.7K'ya RTX 3070 alınır mı?

ve o fiyat vergisiz gümrük vergisi falan 5.5k altı olmaz bilgin olsun tahminimce 6k olur
hayır vergisiz 3.7K civarı. Vergileri de ekleyince 5200 küsür oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2080 gücünde demişlerdi.Neden TI gücünde?
adamalar kendi ayaklarına sıkıyor
Adamlar kendi ayağına sıkmıyor, AMD daha çok tercih ediliyordu bu bütçelerde, şimdi Nvidia edilecek. 3070 kesin en çok satan kart olacak her türlü kar ediyorlar.

hayır vergisiz 3.7K civarı. Vergileri de ekleyince 5200 küsür oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adamlar kendi ayağına sıkmıyor, AMD daha çok tercih ediliyordu bu bütçelerde, şimdi Nvidia edilecek. 3070 kesin en çok satan kart olacak her türlü kar ediyorlar.
bunun bi 300 tl civarıda satıcı payı eklenecek

7 binden aşağıya beklemeyin en ucuz 3070’i. Adamlar 2000 serisini bitirmek istemez. Aşırı beklentiniz olmasın. Stok fiyatı 4800 denildi bunun içine satıcı karı ayrıca üretici özelleştirmesi ve karı eklenecek tahmini olarak 6500 7 bin civarı olur satış fiyatı. Hem o kartı besleyecek işlemci şu an için çoğu PC de yok. Ekran kartıyla beraber sistemi yeniden dizayn etmek gerekir. Bu da ekran kartıyla beraber topladığın PC fiyatını yaklaşık yüzde 50 artırır. Hesabını buna göre yap :)

7 binden aşağıya beklemeyin en ucuz 3070’i. Adamlar 2000 serisini bitirmek istemez. Aşırı beklentiniz olmasın. Stok fiyatı 4800 denildi bunun içine satıcı karı ayrıca üretici özelleştirmesi ve karı eklenecek tahmini olarak 6500 7 bin civarı olur satış fiyatı. Hem o kartı besleyecek işlemci şu an için çoğu PC de yok. Ekran kartıyla beraber sistemi yeniden dizayn etmek gerekir. Bu da ekran kartıyla beraber topladığın PC fiyatını yaklaşık yüzde 50 artırır. Hesabını buna göre yap :)
2080Ti'dan bile güçlü kart 2070S fiyatında olacak. Bence de 7 bin TL gibi bir fiyatı olur.

Bu fiyatlar referans baz kartlarin fiyatlari .. firmaların kartlari ciktiginda en az 1000tl daha artar asus adini kartın önüne koyacak gigabyte koyacak :) referans kartlari almanizi pek onermem

O zaman rtx 2070 çok kötü bir ekran kartı değil.4000 serisine bakalım.Ama ekran kartımdan memnum.Bir an şüphe ettim acaba yanlış mı yaptım diye?

O zaman rtx 2070 çok kötü bir ekran kartı değil.4000 serisine bakalım.Ama ekran kartımdan memnum.Bir an şüphe ettim acaba yanlış mı yaptım diye?
3000 daha yeni çıktı 4000'ü kim bekler :D

2070 şu an piyasa da oynatmayacağı oyun yok 4 5 yıl daha istediğin oyunu oynarsın. İçin rahat olsun bazı şeyleri bekledikçe beklemek zorunda kalırsın. Sistemini topla ilerde eskidikçe yeni sistemler toplarsın :)

Geri