Neler Yeni

4 Aydır gym gidiyorum önerebileceğiniz vitaminler var mı?

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Vitaminleri kafana göre değil eksiğine göre alıcaksın doktora gidip ona göre test yaptırıcaksın.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,715
İsim
Mert Metshi
kreatinin etkisini hissedebiliyor musunuz hocam onerir misiniz

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
Hocam Gold mass gaıner almayı düsünüyorum 550tl ye alabiliyorum 3000 gr lık eczane deposundan alacagım icin uygun geliyor marka güzel mi iş yapar mı kilo aldırır mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam aynı soruyu sana da sorayım Gold mass gaıner almayı düsünüyorum 550tl ye alabiliyorum 3000 gr lık eczane deposundan alacagım icin uygun geliyor marka güzel mi iş yapar mı kilo aldırır mı?
şekeri myspullemente göre baya fazla ama iş yapar

kreatinin etkisini hissedebiliyor musunuz hocam onerir misiniz
creatin etkisini 2. hafta hisetmeye başlarsınız bu kişiden kişiye göre değişiklilik gösterir, markası çok fark etmez

burak9956

80+ Bronze
Hocam Gold mass gaıner almayı düsünüyorum 550tl ye alabiliyorum 3000 gr lık eczane deposundan alacagım icin uygun geliyor marka güzel mi iş yapar mı kilo aldırır mı?

Hocam aynı soruyu sana da sorayım Gold mass gaıner almayı düsünüyorum 550tl ye alabiliyorum 3000 gr lık eczane deposundan alacagım icin uygun geliyor marka güzel mi iş yapar mı kilo aldırır mı?
bahsettiğin markayı bilmiyorum hocam, kullanıcı yorumlarına dikkat et.

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
Spora gidiyorum Creatine ve omega 3 kullanıyorum omega 3 ün yanında hangi vitaminleri kullanayım magnezyum d vitamini fln mı?
Supplement kullanmadan önce detaylı kan testi verip iç hastalıkları veya gastroenteroloji doktoruna görünmeni öneririm çünkü eğer karaciğerinde veya böbreğinde vitamin ve enzim olarak sorun varsa ve sen bunu bilmeden supplement kullanırsan senin için çok büyük sorunlar yaratabilir dikkatli olmanı öneririm. Vitamin içinde diyetisyene danışabilirsin vücudundaki eksiklere göre diyetisyen sana daha iyi yol göstericektir. (Supplement kullanımı konusuna çok dikkat et kendim yaşadığım için uyarıyorum.)

Helliwee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Tuna Yücel
Vitaminleri kafana göre değil eksiğine göre alıcaksın doktora gidip ona göre test yaptırıcaksın.
Hocam
şekeri myspullemente göre baya fazla ama iş yapar

creatin etkisini 2. hafta hisetmeye başlarsınız bu kişiden kişiye göre değişiklilik gösterir, markası çok fark etmez
Hocam gainer öneriyor musunuz alayım mı şimdi

Supplement kullanmadan önce detaylı kan testi verip iç hastalıkları veya gastroenteroloji doktoruna görünmeni öneririm çünkü eğer karaciğerinde veya böbreğinde vitamin ve enzim olarak sorun varsa ve sen bunu bilmeden supplement kullanırsan senin için çok büyük sorunlar yaratabilir dikkatli olmanı öneririm. Vitamin içinde diyetisyene danışabilirsin vücudundaki eksiklere göre diyetisyen sana daha iyi yol göstericektir. (Supplement kullanımı konusuna çok dikkat et kendim yaşadığım için uyarıyorum.)
Tamamdır teşekkür ederim ilk işim o olsun o zaman

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
Hocam

Hocam gainer öneriyor musunuz alayım mı şimdi

Tamamdır teşekkür ederim ilk işim o olsun o zaman
hocam bakın tekrar bir yanılgıya düşmeyin gainer aldığınızda kesin kilo alacaksanız diye bir şey yok yine sağlam beslenmeniz gerekiyor, sadece gainer ile kilo alman çok zor, gainer + sağlam beslenme ve sağlam antrenman olay bundan ibaret.

Helliwee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Tuna Yücel
hocam bakın tekrar bir yanılgıya düşmeyin gainer aldığınızda kesin kilo alacaksanız diye bir şey yok yine sağlam beslenmeniz gerekiyor, sadece gainer ile kilo alman çok zor, gainer + sağlam beslenme ve sağlam antrenman olay bundan ibaret.
Hocam Gold mass gainer nasıl alınır mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,791
Üyeler
164,562
Son üye
cayank34
Top Bottom