şekeri myspullemente göre baya fazla ama iş yaparHocam Gold mass gaıner almayı düsünüyorum 550tl ye alabiliyorum 3000 gr lık eczane deposundan alacagım icin uygun geliyor marka güzel mi iş yapar mı kilo aldırır mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam aynı soruyu sana da sorayım Gold mass gaıner almayı düsünüyorum 550tl ye alabiliyorum 3000 gr lık eczane deposundan alacagım icin uygun geliyor marka güzel mi iş yapar mı kilo aldırır mı?
creatin etkisini 2. hafta hisetmeye başlarsınız bu kişiden kişiye göre değişiklilik gösterir, markası çok fark etmezkreatinin etkisini hissedebiliyor musunuz hocam onerir misiniz
18Evet hocam öneriyorum ciddi performans artisi var ama yasın kac
bahsettiğin markayı bilmiyorum hocam, kullanıcı yorumlarına dikkat et.Hocam Gold mass gaıner almayı düsünüyorum 550tl ye alabiliyorum 3000 gr lık eczane deposundan alacagım icin uygun geliyor marka güzel mi iş yapar mı kilo aldırır mı?
Hocam aynı soruyu sana da sorayım Gold mass gaıner almayı düsünüyorum 550tl ye alabiliyorum 3000 gr lık eczane deposundan alacagım icin uygun geliyor marka güzel mi iş yapar mı kilo aldırır mı?
Supplement kullanmadan önce detaylı kan testi verip iç hastalıkları veya gastroenteroloji doktoruna görünmeni öneririm çünkü eğer karaciğerinde veya böbreğinde vitamin ve enzim olarak sorun varsa ve sen bunu bilmeden supplement kullanırsan senin için çok büyük sorunlar yaratabilir dikkatli olmanı öneririm. Vitamin içinde diyetisyene danışabilirsin vücudundaki eksiklere göre diyetisyen sana daha iyi yol göstericektir. (Supplement kullanımı konusuna çok dikkat et kendim yaşadığım için uyarıyorum.)Spora gidiyorum Creatine ve omega 3 kullanıyorum omega 3 ün yanında hangi vitaminleri kullanayım magnezyum d vitamini fln mı?
HocamVitaminleri kafana göre değil eksiğine göre alıcaksın doktora gidip ona göre test yaptırıcaksın.
Hocam gainer öneriyor musunuz alayım mı şimdişekeri myspullemente göre baya fazla ama iş yapar
creatin etkisini 2. hafta hisetmeye başlarsınız bu kişiden kişiye göre değişiklilik gösterir, markası çok fark etmez
Tamamdır teşekkür ederim ilk işim o olsun o zamanSupplement kullanmadan önce detaylı kan testi verip iç hastalıkları veya gastroenteroloji doktoruna görünmeni öneririm çünkü eğer karaciğerinde veya böbreğinde vitamin ve enzim olarak sorun varsa ve sen bunu bilmeden supplement kullanırsan senin için çok büyük sorunlar yaratabilir dikkatli olmanı öneririm. Vitamin içinde diyetisyene danışabilirsin vücudundaki eksiklere göre diyetisyen sana daha iyi yol göstericektir. (Supplement kullanımı konusuna çok dikkat et kendim yaşadığım için uyarıyorum.)
hocam bakın tekrar bir yanılgıya düşmeyin gainer aldığınızda kesin kilo alacaksanız diye bir şey yok yine sağlam beslenmeniz gerekiyor, sadece gainer ile kilo alman çok zor, gainer + sağlam beslenme ve sağlam antrenman olay bundan ibaret.Hocam
Hocam gainer öneriyor musunuz alayım mı şimdi
Tamamdır teşekkür ederim ilk işim o olsun o zaman
Hocam Gold mass gainer nasıl alınır mı?hocam bakın tekrar bir yanılgıya düşmeyin gainer aldığınızda kesin kilo alacaksanız diye bir şey yok yine sağlam beslenmeniz gerekiyor, sadece gainer ile kilo alman çok zor, gainer + sağlam beslenme ve sağlam antrenman olay bundan ibaret.