4 aydır internet sıkıntısı çekiyorum türknet kullanıcısıyım böyle bişey yazdılar

Alıntıyı görüntüledestek kaydına 4 ay önce attığım mesaja cevap :D
Gerçekten gülünç bir geri dönüş yapmışlar, çevrenizde bulunan binaların rastgele altyapı sorgulaması yapın. Tükrnet, Millenicom, Superonline, Türktelekom, Extranet altyapı sorgulamaları yapacağınız yerler olsun çıkan sonuçların ekran görüntüsü ve bu 4 ay önce aldığınız geri dönüşün ekran görüntüsünü alıp ardından kayıt açıp Türknet'e yönlendirin ayrıca BTK'ya online olarak kayıt açın yazışmaları ve ekran görüntülerini paylaşın eğer alabileceğiniz hızları vermiyorlarsa bu bir sorundur.

biri türknet ssi diğeri millenicom :d anlamadım ben bişey saçmalığa bakar mısın resim_2021-04-11_222143.png
resim_2021-04-11_222143.png
Gerçekten gülünç bir geri dönüş yapmışlar, çevrenizde bulunan binaların rastgele altyapı sorgulaması yapın. Tükrnet, Millenicom, Superonline, Türktelekom, Extranet altyapı sorgulamaları yapacağınız yerler olsun çıkan sonuçların ekran görüntüsü ve bu 4 ay önce aldığınız geri dönüşün ekran görüntüsünü alıp ardından kayıt açıp Türknet'e yönlendirin ayrıca BTK'ya online olarak kayıt açın yazışmaları ve ekran görüntülerini paylaşın eğer alabileceğiniz hızları vermiyorlarsa bu bir sorundur.
1618168790847.png

Ekler

• 1618168951438.png
    1618168951438.png
    145.5 KB · Hit: 62
VAE altyapısında düşük alıyorsunuz, YAPA'da olmak şuan için mantıklı ancak YAPA bile olsa 35'e yakın bir değer vermeleri gerekir ortada bir sorun var. Arıza kaydı açın önceden 33-34 alabildiğinizi yazın ayrıca Turknet üzerinden sorgulama yaptığınız ekran görüntüsünü onlarla paylaşın, santrale uzaklığınız yüksek hızları almaya elverişli. Hatta hatırladığım kadarıyla Turknet CEO'su santrale uzaklığı 400-500 metreye kadar olan kullanıcıların ortalama 55 Mbps download alabildiklerini söylemişti.

VAE altyapısında düşük alıyorsunuz, YAPA'da olmak şuan için mantıklı ancak YAPA bile olsa 35'e yakın bir değer vermeleri gerekir ortada bir sorun var. Arıza kaydı açın önceden 33-34 alabildiğinizi yazın ayrıca Turknet üzerinden sorgulama yaptığınız ekran görüntüsünü onlarla paylaşın, santrale uzaklığınız yüksek hızları almaya elverişli. Hatta hatırladığım kadarıyla Turknet CEO'su santrale uzaklığı 400-500 metreye kadar olan kullanıcıların ortalama 55 Mbps download alabildiklerini söylemişti.
beni bugün aradılar 4uploud almanız gerekiyor ss alıp paylaşın dediler 15dk aralıklarla ss alın dediler aldım attım cevap olarak ise 14mbps sorunsuz olarak verilmektedir dediler bi sorun yoktur dediler bende dalga mı geçiyorsunuz falan dedim bugün beni aradınız 4uploud almanız lazım dedi en son olarakda gerçekten yardımcı olacak biri yardımcı olabilirse sevinirim diye ekledim çok saçma çıldırcam abi discordun falan varsa verir misin ordan daha iyi daha iletişim kurarız diye düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,457
Üyeler
183,839
Son üye
loa Loa
Geri