Neler Yeni

4. Boyut hakkında...

seniyazdim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ali Arslan
31 deyip geçmek istiyorum eğitim sistemimiz yeterince beynimi bitirdi zaten ...

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Filmlerden yada dizilerden hiç anlamıyorum biraz daha açar mısınız
Mekan aynı, zaman aynı, ancak farklı bir boyuttasın. Örneğin iki yerde de A konumundasın ancak ne görebiliyorsunuz birbirinizi, ne de duyabiliyorsunuz.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,499
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,499
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,499
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Yaşlarda belli olmuşken ben kaçayım...
Adam o kadar araştırma yapmış, bilimsel yazı yazmış, kaynak paylaşmış. Senin yazdığın tek şey 31. Kimin yaşı ne kadar belli oluyor. Üstelik kafam basmıyor demişsin ve konuda uyarı yemişsin. Bu da bilgi seviyeni önemli ölçüde açığa çıkarıyor. Forumda ender şekilde bilim kategorisinde konu açılıyor, onda da gelmiş birisi 31 yazmış. Forumu kötü göstermek adına yapılabilecek en büyük icraat.

seniyazdim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ali Arslan
Adam o kadar araştırma yapmış, bilimsel yazı yazmış, kaynak paylaşmış. Senin yazdığın tek şey 31. Kimin yaşı ne kadar belli oluyor. Üstelik kafam basmıyor demişsin ve konuda uyarı yemişsin. Bu da bilgi seviyeni önemli ölçüde açığa çıkarıyor. Forumda ender şekilde bilim kategorisinde konu açılıyor, onda da gelmiş birisi 31 yazmış. Forumu kötü göstermek adına yapılabilecek en büyük icraat.
Forumu kötü göstermek amacıyla yapmadım ve bunu nasil cikarabildin 31 den onu da anlamadim kendimce espri yaptim da diyebilrim ama siz klasik turkolar yine her seyde oldugu gibi art niyet aradi zaten benim ilgi alanım değil ve bana gore cok sacma hem de bu tarz bir forumda çok saçma simdi turkolar yine saldirmaya baslar. BANA GORE SACMA dedim isteyen istedigi konuyu acar o ayri ama BENIM GORUSE GORE SACMA umarim anlatabilmisimdir... neyse 31. Ve yine uyari gelcek biliyorum zaten birakmayi da dusunuyordum forumu kaldirilamayacak derecede toxicler var ve sanirim adminin arkadaslari bir şekilde banlatiyor veya o tarz bir şey var çünkü hakli olsam bile hep belli başlı kisilerle fikir ayriligina dusunce ban yiyorum turkiye cumhuriyeti gibi forum. Neyse tekrardan 31.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Forumu kötü göstermek amacıyla yapmadım ve bunu nasil cikarabildin 31 den onu da anlamadim kendimce espri yaptim da diyebilrim ama siz klasik turkolar yine her seyde oldugu gibi art niyet aradi zaten benim ilgi alanım değil ve bana gore cok sacma hem de bu tarz bir forumda çok saçma simdi turkolar yine saldirmaya baslar. BANA GORE SACMA dedim isteyen istedigi konuyu acar o ayri ama BENIM GORUSE GORE SACMA umarim anlatabilmisimdir... neyse 31. Ve yine uyari gelcek biliyorum zaten birakmayi da dusunuyordum forumu kaldirilamayacak derecede toxicler var ve sanirim adminin arkadaslari bir şekilde banlatiyor veya o tarz bir şey var çünkü hakli olsam bile hep belli başlı kisilerle fikir ayriligina dusunce ban yiyorum turkiye cumhuriyeti gibi forum. Neyse tekrardan 31.
Okumadım bile

Top Bottom