Neler Yeni

4 fanı 1 girişe yüklemek doğrumu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
ahmet avşar
merhaba anakartım b450m dragon modeli anakartta sadece 2 adet pwm fan girişi bulunuyor 1.sini işlemci için 2.sini ise egzos fanı için kullanıorum öndeki 3 fanım psu ya bağlı oldugu için son hızda çalışıyor pwm çoklayıcı kablo almayı düşünüyorum ancak 1 girişi 4 girişe çeviren kablo almam gerekiyor ancak 4 fanı bir girişe bağlamak ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum bir problem çıkarmı acaba ?

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
841
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Valla hocam benim kasamın bütün fanlar bir çıkışa bağlı, alalı bir yıl olacak bugüne kadar bir sorun yaşamadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
ahmet avşar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla hocam benim kasamın bütün fanlar bir çıkışa bağlı, alalı bir yıl olacak bugüne kadar bir sorun yaşamadım.
dostum anakart modelini ve fan sayısını söyler msn merak ettim ?

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
merhaba anakartım b450m dragon modeli anakartta sadece 2 adet pwm fan girişi bulunuyor 1.sini işlemci için 2.sini ise egzos fanı için kullanıorum öndeki 3 fanım psu ya bağlı oldugu için son hızda çalışıyor pwm çoklayıcı kablo almayı düşünüyorum ancak 1 girişi 4 girişe çeviren kablo almam gerekiyor ancak 4 fanı bir girişe bağlamak ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum bir problem çıkarmı acaba ?
Gücü Molex'ten, PWM bilgisini soketten alacak bir çoklayıcı alın. Gücü de soketten alacak şekilde olan kablolarda soket yükü artacağı için sorun çıkabilir, denemedim. Bende Alfasis'in bi' modeli var, güç PSU'ya Molex'ten bağlı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,739
Üyeler
163,542
Son üye
NathilaS
Top Bottom