1066 ve 1333 mhz'i aynı fiyata geliyor almışken 1333 alın.
DDR2 DDR3 DDR4 4 GB 8 GB 16 GB Masaüstü Bellek Ram PC2 667 800 Mhz PC3 8500 10600 12800 PC4 2133 2400 2666 3200 Mhz DIMM Memoria Ram - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Var , 133TL gözüküyor.8gb 1333 mhz var mı hocam
Yazdığım fiyat vergi dahil fiyatı efendim o yüzden 68 tlBende 1333MHZ 4GB olanı 15.03TL gözüküyor. Sizde de öyle mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Var , 133TL gözüküyor.
AnladimYazdığım fiyat vergi dahil fiyatı efendim o yüzden 68 TL
Hocam RAM'i hangi anakart da denediniz? Anakartlar bu RAM'i seçiyor mu yoksa direkt çalışıyor mu? Ona göre DDR3 bir anakart var satın alacağım. APU sistemde çalışır mı sizce?
Ardahanda falan mısın hocamhocam one öyle bn yurt içi alışveriş yapıyorum en erken 3 gün içinde geliyor
Mersin hocam . Prime kargo dışında hepsi 3 gün minArdahanda falan mısın hocam
Çünkü ilk indirim sadece tek üründe oluyor ikinciyi eklediğinde ikinci bir alışveriş gibi sayıyor bir tek sipariş ver daha sonra başka hesap açıp onla da ver ama onu 2-3 gün sonra yap ben denemiştim sorun olmadı olmadı 1 seferde olmuştu sipariş onaylanmadı iki kez kez satın al tuşuna baktım 2 kez para çekildi ama sipariş alınmadı 3-4 gün içinde para hesabıma yansıdı 2 tane alacaksan böyle yap 5den fazla yurtdışı alışverişi yaparsan zaten gümrükte kalırx2 nie alamıyoruz anlamadım aydınlatın lo
Bir de 8gb rame ihtiyacın varsa Türkiyeden al kuponla falan 300e belki daha aşağıya geliyor kendini yorduğuna değmez geçen kış 70-80 liraya DDR 3 8gb alıp 150ye satıyordum vay bex2 nie alamıyoruz anlamadım aydınlatın lo
Hocam ramleri daha deneme fırsatım olmadı maalesef eksik parçalarım olduğu için.Hocam RAM'i hangi anakart da denediniz? Anakartlar bu RAM'i seçiyor mu yoksa direkt çalışıyor mu? Ona göre DDR3 bir anakart var satın alacağım. APU sistemde çalışır mı sizce?