Ama çok fazla sevinmeyin her an öledebilirHayırlı olsun RAM'leriniz hamile!
Sen ölmedin mi la. Biz seni öldü sanıyorduk. Neyse yeni Batman ne zaman.Ama çok fazla sevinmeyin her an öledebilir
Cpu-Z'de de 12 gb gösteriyordu fakat şunu farkettim sadece pes 18 açıkken öyle gözüküyor. Sanal ram falan verdim de öyle mi oluyo acaba? Ve ben 4 GB rame sahip olduğum için oyun açılışta hata veriyordu "minimum sistemi karşılamıyor devam etmek ister misin" falan diye bende evet diyip geçiyordum fakat artık onu da vermiyor.CPU-Z'den bak orada ne diyorsa odur. Hatta görev yöneticisindende bakabilirsin.
Hocam kendi kendine sanal RAM vermiş olması imkansız gibi. İlk kez böyle bir şeye şahit oluyorum. PES 18i kapatınca bilgisayar özelliklerinde hala 12 GB mi gözüküyor.Cpu-Z'de de 12 gb gösteriyordu fakat şunu farkettim sadece pes 18 açıkken öyle gözüküyor. Sanal ram falan verdim de öyle mi oluyo acaba? Ve ben 4 GB rame sahip olduğum için oyun açılışta hata veriyordu "minimum sistemi karşılamıyor devam etmek ister misin" falan diye bende evet diyip geçiyordum fakat artık onu da vermiyor.
PES 18'i kapatınca 4 gb'ye geri dönüyor, settings veya oyunun kendisini açınca 12 gb oluyor.Hocam kendi kendine sanal RAM vermiş olması imkansız gibi. İlk kez böyle bir şeye şahit oluyorum. PES 18i kapatınca bilgisayar özelliklerinde hala 12 GB mi gözüküyor.
Bu çok tuhaf. Neyse bence oynanıyorsa sorun yok. Sistem buga giriyor. Update falan yapsa yap düzelir belki güncellemelerle. Zararı yoksa da boşver.PES 18'i kapatınca 4 gb'ye geri dönüyor, settings veya oyunun kendisini açınca 12 gb oluyor.
hücre gibi bölünüp çoğalıyorlar galibaHayırlı olsun RAM'leriniz hamile!