Neler Yeni

4 Gönüllü Forum Moderatörü Alınacaktır.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar selamlar, geçen ay 2 gönüllü moderatör alım duyurusu yaptım lakin yüzyüze eğitim tekrar başladığı için başvuru fikirleri değişen olabilir diye tekrar gönüllü mod. alım paylaşımı yapıyorum.

Min 16 yaşında forumda vakit geçiren üye banlamaktan ziyade forumu adam banlamayacak duruma getirecek kişiler aramaktayız. Görevleri ağırlıklı olarak yanlış açılan konu başlığı ve Türkçenin katledildiği konu yazılarını editlemek ve üyeye gereken uyarı cezasını vermek.
Mümkünse moderatör olmak istiyorum.

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
Arkadaşlar selamlar, geçen ay 2 gönüllü moderatör alım duyurusu yaptım lakin yüzyüze eğitim tekrar başladığı için başvuru fikirleri değişen olabilir diye tekrar gönüllü mod. alım paylaşımı yapıyorum.

Min 16 yaşında forumda vakit geçiren üye banlamaktan ziyade forumu adam banlamayacak duruma getirecek kişiler aramaktayız. Görevleri ağırlıklı olarak yanlış açılan konu başlığı ve Türkçenin katledildiği konu yazılarını editlemek ve üyeye gereken uyarı cezasını vermek.
1 Yaşla kaçırıyorum ya :cry:
Sıkıntı etmesse Abdullah abi gönüllüyüm.

GarenForWin

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Mümkünse moderatör olmak istiyorum.
Orada da mı milletin ailevi değerlerine hakaret edeceksin? Sanane diye yazılmaz bu arada "sana ne" diye yazılır, moderatör olursan lazım olur.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,944
Üyeler