conveyor belt overlord
80+ Silver
Bence @keremcnsz24 ve @Vesemir kesin olmalı
Düşüncen için teşekkür ederim, ama zaman yokluğundan mesaj atacak bile vaktim yok.Gözümde moderatör olabilecek 4 kişi var, @keremcnsz24, @Blue, @mszeyrek, @DA-MD2. Hak ettiklerini düşünüyorum. Etiketleyeyim de görsünler.
. Malum forumda da bıraktınız sanırım.Düşüncen için teşekkür ederim, ama zaman yokluğundan mesaj atacak bile vaktim yok.
Mümkünse moderatör olmak istiyorum.Arkadaşlar selamlar, geçen ay 2 gönüllü moderatör alım duyurusu yaptım lakin yüzyüze eğitim tekrar başladığı için başvuru fikirleri değişen olabilir diye tekrar gönüllü mod. alım paylaşımı yapıyorum.
Min 16 yaşında forumda vakit geçiren üye banlamaktan ziyade forumu adam banlamayacak duruma getirecek kişiler aramaktayız. Görevleri ağırlıklı olarak yanlış açılan konu başlığı ve Türkçenin katledildiği konu yazılarını editlemek ve üyeye gereken uyarı cezasını vermek.
Mümkünse moderatör olmak istiyorum.
Muhtemelen almazlar, yine de denemekten zarar gelmez.Oylar @wpa_supplicant 'a.
1 Yaşla kaçırıyorum yaArkadaşlar selamlar, geçen ay 2 gönüllü moderatör alım duyurusu yaptım lakin yüzyüze eğitim tekrar başladığı için başvuru fikirleri değişen olabilir diye tekrar gönüllü mod. alım paylaşımı yapıyorum.
Min 16 yaşında forumda vakit geçiren üye banlamaktan ziyade forumu adam banlamayacak duruma getirecek kişiler aramaktayız. Görevleri ağırlıklı olarak yanlış açılan konu başlığı ve Türkçenin katledildiği konu yazılarını editlemek ve üyeye gereken uyarı cezasını vermek.
bence ben olmalıyım
Orada da mı milletin ailevi değerlerine hakaret edeceksin? Sanane diye yazılmaz bu arada "sana ne" diye yazılır, moderatör olursan lazım olur.Mümkünse moderatör olmak istiyorum.
Sen daha deneyemiyorsun bile. Laytkoin.
Sana neOrada da mı milletin ailevi değerlerine hakaret edeceksin? Sanane diye yazılmaz bu arada "sana ne" diye yazılır, moderatör olursan lazım olur.
Hayır lütfen sen olma bana sürekli uyarı atarsınbence ben olmalıyım