conveyor belt overlord
80+ Silver
dayi.guveniyoz.sanaModeratör olursam forumu düzenleyip hayalimdeki ortama sokabilirim. Diğer mod olacak arkadaşlarım ile bu hayalimi gerçekleştirebileceğimizi düşünüyorum. Nasip tabi ki her şey.
Seni isteyen çok kişi var.Bence hakediyorsun aktiflik vb. hesaba katarsak.Moderatör olursam forumu düzenleyip hayalimdeki ortama sokabilirim. Diğer mod olacak arkadaşlarım ile bu hayalimi gerçekleştirebileceğimizi düşünüyorum. Nasip tabi ki her şey.
16 yaşındayım günün çoğu saatinde aktif oluyoyorum.Elimden geldiğince bildiğim konulara yardım ediyorum,TDK kurallarına özenle uyuyorum.Arkadaşlar selamlar, geçen ay 2 gönüllü moderatör alım duyurusu yaptım lakin yüzyüze eğitim tekrar başladığı için başvuru fikirleri değişen olabilir diye tekrar gönüllü mod. alım paylaşımı yapıyorum.
Min 16 yaşında forumda vakit geçiren üye banlamaktan ziyade forumu adam banlamayacak duruma getirecek kişiler aramaktayız. Görevleri ağırlıklı olarak yanlış açılan konu başlığı ve Türkçenin katledildiği konu yazılarını editlemek ve üyeye gereken uyarı cezasını vermek.