1600 TL ye almış olacağım indirim ile birlikte mantıklı mı 4 kişiye yeter mi ?
artar bile
1600 TL ye almış olacağım indirim ile birlikte mantıklı mı 4 kişiye yeter mi ?
Aynen katılıyorum benzer durum var.Yetmez. Sadece patates kızartacaksan yeter de. Bizde 5.5 litre var. Köfte tavuk falan pişirirken 2 partide pişirebiliyoruz. Eğer asıl amaç yemekse büyük almanda fayda var.
Tamam. Teşekkür ederim. Asıl amaç olarak yemek için kullanmayı düşünüyorduk. Fakat almaktan vazgeçtim teşekkürler herkese.Yetmez. Sadece patates kızartacaksan yeter de. Bizde 5.5 litre var. Köfte tavuk falan pişirirken 2 partide pişirebiliyoruz. Eğer asıl amaç yemekse büyük almanda fayda var.
airfryer bence 1-2 kişi için falan pratik oluyor. onun dışında yemek için zaten elektrikli fırın aynı işi görüyor.Tamam. Teşekkür ederim. Asıl amaç olarak yemek için kullanmayı düşünüyorduk. Fakat almaktan vazgeçtim teşekkürler herkese.
Pratiklik, yağsız yapması, elektrik tüketimi v.s fırına göre avantajlı oluyor sanırımairfryer bence 1-2 kişi için falan pratik oluyor. onun dışında yemek için zaten elektrikli fırın aynı işi görüyor.
çok kişi olunca pratik değil eziyet oluyor. elektrik tüketimi pişirme sürenle ve ocağın watt değeriyle alakalı. yağsız yapması güzel hoşuma giden bir özelliği.Pratiklik, yağsız yapması, elektrik tüketimi v.s fırına göre avantajlı oluyor sanırım