Neler Yeni

4. nesil APU'lara B450 anakart desteği gelecek mi?

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Evet, onlar için BIOS güncellemesi gelecek. Ama Ryzen 4000 serisi bir işlemci aldığını kanıtlaman lazım, ondan sonra BIOS güncelleme dosyasını gönderecekler sana. Bunun sebebi şu; Eğer senin haberin yoksa ve Ryzen 5 1500X kullanıyorsan ve o güncellemeyi yapacaksan şu anki kullandığın işlemcinin desteği kesilebilir, çünkü EEPROM 16 MB olduğu için yetmiyor tüm işlemcilerin mikrokodunu koymaya. O yüzden de tahminimce Ryzen 1000 serisi işlemcilerin desteğini kesecekler bu yeni BIOS sürümleri ile.
MSI'ın 32MB EEPROM bulunduran MAX serisi anakartlarında bu durum olmayacak.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Vega 3-8-11 8 GB VRAM'i değil 4 GB VRAM'i asla işleyemez diye düşünüyorum, yeni gelecek Vega XX'lerde 3 ya da 4 GB VRAM işleyecek potansiyel olmalı bence, umarım olur.
Ha o anlamda mı demiştin, ben anakartın ayarıyla verme anlamında demiştim :D. Senin dediğin de doğru evet.
Mesaj otomatik birleştirildi:

MSI'ın 32MB EEPROM bulunduran MAX serisi anakartlarında bu durum olmayacak.
Aynen öyle, B450M S2H'den bahsederken o yüzden 16 MB diye belirtmiştim, iyi ki belirtmişim :D.

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
RDNA2 mimarili Vega GPU'lar yeni soketle beraber gelecekti sanırsam, bu işlemcilerin çıkış tarihini de iyi denk getirdiler yeni sokette eski mimari kullanmamak adına.

Top Bottom