4 sene önce koltuk aldım parasını vermedik ileride başım belaya girermi

NØTNAMÆS

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
195
2021 de xdrive 15 li koltuğu trendyoldan aldık 46. günde kargoya verildi lojistik firması kayboldu mesajı attıydı bizede iade işlemi başlattıydık para geldi koltukta geldi ileride başım vb belaya girermi bu konuları bilen yardım edebilirmi

4 yıl gelmediyse şimdi ne olur Allah bilir

2021 de xdrive 15 li koltuğu trendyoldan aldık 46. günde kargoya verildi lojistik firması kayboldu mesajı attıydı bizede iade işlemi başlattıydık para geldi koltukta geldi ileride başım vb belaya girermi bu konuları bilen yardım edebilirmi
çaktırma boşver kendini niye ifşalıyon

keyfini çıkar

Başının belaya girmesini bir kenara bırak da , adamların malına avantadan konmuşsun. Hatta baya baya dızlayıp tıraşlamışsın. Bu dünyanın bir de öbür tarafı var. Yakana yapışırlar valla dikkat et.

beni bilmezlerki dedem aldıydı vermem diyor 20 gün uğraştırdılar diye onlara kızgdıydı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kul hakkı doğru ama verdirmezler paramda yok :/
torunuyum desen de fark etmiyor

Olayın hukuki değil de etik tarafı biraz sorunlu ya. Biz ürünün iadesini yaptık deyip geri çevirmen gerekirdi ama olan olmuş. Vicdanın rahatsa sorun yok 👌

torunuyum desen de fark etmiyor
ozaman yarın arıyım bakalım odemişlermi duruyomu die

Olayın hukuki değil de etik tarafı biraz sorunlu ya. Biz ürünün iadesini yaptık deyip geri çevirmen gerekirdi ama olan olmuş. Vicdanın rahatsa sorun yok 👌
pek değil dedem ben hallettim diyor ama para yı verdimi bilmiyorum

1449 tlydi asıl anlamadığım trendyol bizim ürün kaybolunca bizi ilgilendirmez dediydi dedem ondan sinirliydi trendyola

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,752
Üyeler
185,313
Son üye
kalderakmı
Geri