4 sene önce koltuk aldım parasını vermedik ileride başım belaya girermi

ozaman yarın arıyım bakalım odemişlermi duruyomu die
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pek değil dedem ben hallettim diyor ama para yı verdimi bilmiyorum

1449 tlydi asıl anlamadığım trendyol bizim ürün kaybolunca bizi ilgilendirmez dediydi dedem ondan sinirliydi trendyola
Tam öyle olmamıştır ama dedenin beyanı esastır yapacak bir şey yok :D

Kral senin yaşın küçük gibi duruyor, için rahat değilse gidip bir yerlerde çalış ve koltuğun şimdiki değeri kadar para kazan ve xdriveyi ara durumu anlat parayı vermek istiyorum içim rahat değil falan de adamlara parayı bir şekilde at belki adamlar parayı istemez haklarını da helal eder, yapabileceğin en doğru şey bu.

Kral senin yaşın küçük gibi duruyor, için rahat değilse gidip bir yerlerde çalış ve koltuğun şimdiki değeri kadar para kazan ve xdriveyi ara durumu anlat parayı vermek istiyorum içim rahat değil falan de adamlara parayı bir şekilde at belki adamlar parayı istemez haklarını da helal eder, yapabileceğin en doğru şey bu.
olay trendyolda trendyol satıcı trendyoldu bizi ilgilendirtmez diyorlardı

Kardeşimle bizim koltuğun parasını verin bak ne zamandır bizde sizi arıyoruz

Kardeşimle bizim koltuğun parasını verin bak ne zamandır bizde sizi arıyoruz

Kocaman firma bir şey olmaz kafaya takma. Küçük esnaf vs olsa neyse de. Trendyola bir şey olmaz. Sana da olmaz. Devamke.

2021 de xdrive 15 li koltuğu trendyoldan aldık 46. günde kargoya verildi lojistik firması kayboldu mesajı attıydı bizede iade işlemi başlattıydık para geldi koltukta geldi ileride başım vb belaya girermi bu konuları bilen yardım edebilirmi

Bir şey olmaz. Ben de 3 sene önce Hepsiburada'dan Adidas ayakkabı sipariş etmiştim. 2 kez yanlış numara gönderdiler. En sonunda tekrardan gönderip para iadesi istemiştim. Hem parası gelmişti, hem de doğru numara ayakkabı gelmişti.

Geri