Neler Yeni

4 tane B550 chipsetli anakarttan hangisini almalıyım?

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
Yani usb ile değil 3.5mm ile bağlantı yaptığın zaman kulaklık ile Asus farkını her türlü hissediyorsun.
denedim baya güzel bass yoğunluğu var heleki kendi ses kartı ile karşılaştırınca bass cidden çok güzel berrak ses veriyor ama USB kadar yüksek ses veremiyor tabi.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
Çift ARGB yok...

Eğer bana ithafen diyorsan "Ses çipinin önemi yok" diye bir şey dediğimi hatırlamıyorum :D.
ALC 1200 yeterli, ALC 887'den bahsetmiyoruz burada.
1200 tabii ki yeterli de hani MSI Nahimic ile SonicStudio 3 ile kıyaslayınca fark açılıyor direk :D

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
denedim baya güzel bass yoğunluğu var heleki kendi ses kartı ile karşılaştırınca bass cidden çok güzel berrak ses veriyor ama USB kadar yüksek ses veremiyor tabi.
Ben 100 TL lik rampage kulaklık ile cs go da normal usb kulaklık ile alamadığım sesleri alıyordum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@ayse.y @somoncum yani uzun lafın kısası anakart tercihlerinin arasında asus Rog var ise al geç sormana gerek yok :D

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
@crazyreign adam moderatör banlatıcaz şimdi kendimizi :D
kötü yorumda bulunmuyoruz hangi anakart alırsa ne gibi eksileri ne gibi artılarıyla öne çıktığını savunuyoruz ben mesela MSI Fanboy'u idim yazılım değiştirip Dragon Center programın içine sığdırdırlar o gün çöp oldu MSI anakartlar her gün veya her hafta bi sorun yaşatıyor idi.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
kötü yorumda bulunmuyoruz hangi anakart alırsa ne gibi eksileri ne gibi artılarıyla öne çıktığını savunuyoruz ben mesela MSI Fanboy'u idim yazılım değiştirip Dragon Center programın içine sığdırdırlar o gün çöp oldu MSI anakartlar her gün veya her hafta bi sorun yaşatıyor idi.
Ben hiç olmadım olmayıda düşünmüyorum. 100 200 fazla verir asus alırım direk

Ben hiç olmadım olmayıda düşünmüyorum. 100 200 fazla verir asus alırım direk
b450 f gaming anakartım geri geliyor zaten miss gibi onu kullanıcam

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
Ben 100 TL lik rampage kulaklık ile cs go da normal usb kulaklık ile alamadığım sesleri alıyordum.

@ayse.y @somoncum yani uzun lafın kısası anakart tercihlerinin arasında asus Rog var ise al geç sormana gerek yok :D
Ben almıyorum knk ben çoktan tercihimi yaptım ASUS ROG STRIX B550-E GAMING den yana ama arkadaşa öneri bulunuyorum parası çıkışmıyorsa gigabyte b550 aorus pro dedim geçtim. GIGABYTE bence AMD sistem diziyorsan kesinlikle alınmalı keşke ülkemizde AX versiyonu gönderselerdi onda Type-C ön konnektör girişi vardı direk onu seçecektim.

Hitman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Mehmet Feyzi SICAK
MSI MPG B550 GAMİN EDGE WİFİ alabilirsin. Kullanıyorum memnunum. Ne olursa olsun wifi özellikli anakart al.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Ben almıyorum knk ben çoktan tercihimi yaptım ASUS ROG STRIX B550-E GAMING den yana ama arkadaşa öneri bulunuyorum parası çıkışmıyorsa gigabyte b550 aorus pro dedim geçtim. GIGABYTE bence AMD sistem diziyorsan kesinlikle alınmalı keşke ülkemizde AX versiyonu gönderselerdi onda Type-C ön konnektör girişi vardı direk onu seçecektim.
Onunla ilgili bi konu açılmıştı sanırım

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
MSI MPG B550 GAMİN EDGE WİFİ alabilirsin. Kullanıyorum memnunum. Ne olursa olsun wifi özellikli anakart al.
KESİNLİKLE BU YORUMA KATILIYORUM. WIFI AC bile olursa olsun WIFI şart. Ben bazen telefonla bişey çektiğimde odaya geçip kablo bağlayıp aktarmak yerine bluetooth açıp pc gönderiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,122
Üyeler
163,109
Son üye
BendeZanpakutoVar
Top Bottom