Neler Yeni

4 tane B550 chipsetli anakarttan hangisini almalıyım?

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,939
İsim
Enver Eryalçın
ASUS Rog Strix de sonic studio bin kat daha iyi Nahimic uygulaması gibi kısıtlı ayarlar yapmıyorsun en azından ekolayzer ayarın var ayrıca msi da destek için 3 gün beklerken asus da canlı destek alabiliyorsun myasus üzerinden. Ayrıca yazılımda bir tane kusur bulamadım tam stabil çalışıyor ben hergün msi anakartta yazılım sorunlarıyla boğuşuyormuşum geçtiğime acayip memnunum kesinlikle asus veya gıgabyte alın.

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
B550-E GAMING paran varsa kesinlikle al WIFI modülü istemiyorsanda GIGABYTE B550 AORUS PRO kesinlikle başka bişey önermem.
Rog al bence ekran kartında asus zaten miss gibi :) Vrm farkı çok yok ses çipi farkı çok :) 1 tık değil 2 tık üstü supreme fx dinle beni pişman olmazsın :D @ayse.y @crazyreign hadi üstüne konuş şimdi :D Haklıyım. ASUS alsın :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

hayır b550 f al 1900tl
Pardon karıştırdım seni :D

ZandalphoNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
İsim
Kutay Yasin Yalçın

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Rog al bence ekran kartında asus zaten miss gibi :) Vrm farkı çok yok ses çipi farkı çok :) 1 tık değil 2 tık üstü supreme fx dinle beni pişman olmazsın :D @ayse.y @crazyreign hadi üstüne konuş şimdi :D Haklıyım. ASUS alsın :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

hayır b550 f al 1900tl
Her şey ses çipinden ibaret değil, kullanacağı kulaklık dahili ses kartlı bir kulaklık ise ses çipinin pek bir önemi yok.
ALC1200 de iyi, abartılacak bir durum yok.

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
ASUS Rog Strix de sonic studio bin kat daha iyi Nahimic uygulaması gibi kısıtlı ayarlar yapmıyorsun en azından ekolayzer ayarın var ayrıca msi da destek için 3 gün beklerken asus da canlı destek alabiliyorsun myasus üzerinden. Ayrıca yazılımda bir tane kusur bulamadım tam stabil çalışıyor ben hergün msi anakartta yazılım sorunlarıyla boğuşuyormuşum geçtiğime acayip memnunum kesinlikle asus veya gıgabyte alın.
sonic studio ile bitmiyor sonic radar var ses çipi SUPREME FX @crazyreign ayrıca ROG gözü yeter

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,939
İsim
Enver Eryalçın
Pardon karıştırdım seni :D
GIGABYTE al bütçe yoksa zaten başka bişey önermem marka bazında çünkü yazılım sorunlarıyla ciddi ciddi boğuşacaksın ben gigabyte stok sordum 1 gün içinde e-posta gönderdiler 2 gün bile sürmeden cevap veriyorlar ilgili olmaları çok önemli pandemi dönemindeyken bide bu soruyu sormuştum.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Her şey ses çipinden ibaret değil, kullanacağı kulaklık dahili ses kartlı bir kulaklık ise ses çipinin pek bir önemi yok.
Tamam da VRM olarak dağ gibi fark yok teknolojileri asusu artıya geçirir bence.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,939
İsim
Enver Eryalçın
Ses çipinin önemi yok tabi, yazılımı olmayan ses kartlı kulaklıklar mesela (HyperX Cloud 2) deki gibi ekolayzer ayarı yapma imkanın yokken bu anakartlarının yazılımları öne çıkmaya başlıyor.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Ses çipinin önemi yok tabi, yazılımı olmayan ses kartlı kulaklıklar mesela (HyperX Cloud 2) deki gibi ekolayzer ayarı yapma imkanın yokken bu anakartlarının yazılımları öne çıkmaya başlıyor.
Yani usb ile değil 3.5mm ile bağlantı yaptığın zaman kulaklık ile Asus farkını her türlü hissediyorsun.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Tamam da VRM olarak dağ gibi fark yok teknolojileri asusu artıya geçirir bence.
Çift ARGB yok...
Eğer bana ithafen diyorsan "Ses çipinin önemi yok" diye bir şey dediğimi hatırlamıyorum :D.
ALC 1200 yeterli, ALC 887'den bahsetmiyoruz burada.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,607
Üyeler
163,526
Son üye
memo5678
Top Bottom