Neler Yeni

4 tane fanım var kasaya nasıl takmalıyım?

Erenn23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Eren
Cougar Gemini s kasam var ve içinde 1 fanla geliyor arkada egzoz fan olarak ekran kartı çok ısındığı için 4 tane fan aldım 3'unu yukarıya 1'ni ön tarafa taktım. Diğerlerine gore biraz daha iyi diğer 3'u aynı ucuz fanlar fakat ekran kartı ısısı değişmedi. Yine aynı dereceleri alıyorum ekran kartı %100 kullanıldığında 77 derece oluyor, normal biliyorum ama fanlar neden etki etmedi onu anlamadım. Doğru taktım eminim. Nasıl takmalıyım sizce 1 üste 2 öne 1 tanede alta taksam daha mı yararlı olur? Veya 3 ünü one 1 ini yukari egzoz olarak mı taksam ? Kasanın önü kapalı fakat sağlı sollu küçük delikler var hava alıyor.

Ekran kartı RTX 2060.
İşlemci Ryzen 5 3600.
Anakart B450 mk ll.

Wedi

80+ Bronze
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,938
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Beyaz Show
2 öne ve 2 üste daha mantıklı gibi hangi fanları aldınız?

Wedi

80+ Bronze
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,938
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Beyaz Show
Frisbynin 25 TL'lik fanlarını aldım bi etki etmesede en azından sıcak havayı çıkarsın mantığında almıştım
O fanlar güçsüz olduğu için pek etki etmemiş o yüzden.

Erenn23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O fanlar güçsüz olduğu için pek etki etmemiş o yüzden.
Ozaman 3 tanesi üstte egzoz olarak kalsın ilerde 1 tane 100 tllik fan alsam yeterli olur galiba öne temiz hava alması için zaten kışa geliyoruz bu seneyide geçirelim seneye alırım

• Beğen
Reaksiyonlar: Wedi

Wedi

80+ Bronze
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,938
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Beyaz Show
Ozaman 3 tanesi üstte egzoz olarak kalsın ilerde 1 tane 100 tllik fan alsam yeterli olur galiba öne temiz hava alması için zaten kışa geliyoruz bu seneyide geçirelim seneye alırım
Olabilir, Kasanın önünde hava alacak yer az olduğu için zor hava alır ama zaten 77 derece yazın iyi değer.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,498
Üyeler
165,189
Son üye
weistN
Top Bottom