Yardım 4 TB M.2 SSD önerisi

guarda

80+
Reaksiyon skoru
26
Merhaba,
Anakartım ASUS TUF B360M-PLUS GAMING. 4 TB kapasiteli bir M.2 SSD almayı düşünüyorum. Anakartımın M.2 yuvaları bu kapasiteyi ve NVMe veya SATA M.2 SSD'leri destekliyor mu, hangisini hangi yuvaya takmam gerekir?

Ayrıca bu anakartla uyumlu, fiyat/performans açısından 4 TB M.2 SSD önerileriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

Teşekkürler!

Bu arada arkadaşlar, iki tane M.2 SSD alacağım ve farklı iki PC'de kullanacağım. Bu SSD'lerden birinin Prime B650M-R anakartla da uyumlu olması gerekiyor. Ona göre öneride bulunursanız çok sevinirim. Teşekkürler!

Son düzenleme:
b360m için https://www.epey.com/sabit-disk/corsair-mp400-cssd-f4000gbmp400.html
B650m-r için https://www.epey.com/sabit-disk/team-group-t-force-g70-pro-4-tb.html

Arada çok fiyat farki olmadigindan Gen 4 olan ( 2. Attigim ) ondan 2tane alip B360m e de takabilirsin Ama Anakartinin Pcie Surumu eski oldugundan max 4000mb Hiz alacaksin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrica 2TB alin bence iş için kullanmayavaksaniz 2tbde yetmezmi ya Normal kullanimda
iş için kullancağım video edit gibi işler bu yüzden 4tb alcağım birde hocam bu ssd leri ilerde başka bir pc takabilir miyim uyumlu olur değil mi

iş için kullancağım video edit gibi işler bu yüzden 4tb alcağım birde hocam bu ssd leri ilerde başka bir pc takabilir miyim uyumlu olur değil mi
o zaman hizda önemli 2 tane Team Alın Ve evet butun cihazlarda kullanabilrisiniz ilerde de

peki hocam ben de akakçeden baktım bu samsung pro ve kioxia nasıldır : https://www.akakce.com/ssd/4-tb.html
Kioxia Dramsiz
Samsung 990Proyu ben En ucuzunu filtreledigimden görmemişim ben onu alabilirim diyorsaniz 990pro en mantıklısı tabi Ama Heatsink olmadigindan isinabilir baya bir başka bir konuda bulunan ThermalRight M2 sogutucusu alabilirsiniz Tanesi 380 den

Kioxia Dramsiz
Samsung 990Proyu ben En ucuzunu filtreledigimden görmemişim ben onu alabilirim diyorsaniz 990pro en mantıklısı tabi Ama Heatsink olmadigindan isinabilir baya bir başka bir konuda bulunan ThermalRight M2 sogutucusu alabilirsiniz Tanesi 380 den
dramsiz ne demek hocam. tam olarka ne işe yarıyor

Kioxia Dramsiz
birde hocam 2tb lik önerniz var mı "Prime B650M-R" bu ankart için

dramsiz ne demek hocam. tam olarka ne işe yarıyor

birde hocam 2tb lik önerniz var mı "Prime B650M-R" bu ankart için
2Tb için Kingston Renegade, Kc3000 yada xpg s70 blade alabilirsin

Dramsiz Ssdler 5-10 saniyelik işlemlerde kendi hizlariini sunabilir mesela 7000mb lik bir dramsiz ssd 5-10 saniyelik islemlerfe 2000-3000 hizda calisirken 10-15 dakika calisacak islemlerde 300-400mb gibi asiri çakilirlar
Dramliler ise
2000-3000yazarken 10-15 dakikalik islemlerde 1500 gibi daha yuksek bir hizi korurlar

Ayrica omurleride farkediyor

Son düzenleme:
Merhaba,
Anakartım ASUS TUF B360M-PLUS GAMING. 4 TB kapasiteli bir M.2 SSD almayı düşünüyorum. Anakartımın M.2 yuvaları bu kapasiteyi ve NVMe veya SATA M.2 SSD'leri destekliyor mu, hangisini hangi yuvaya takmam gerekir?

Ayrıca bu anakartla uyumlu, fiyat/performans açısından 4 TB M.2 SSD önerileriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

Teşekkürler!

Bu arada arkadaşlar, iki tane M.2 SSD alacağım ve farklı iki PC'de kullanacağım. Bu SSD'lerden birinin Prime B650M-R anakartla da uyumlu olması gerekiyor. Ona göre öneride bulunursanız çok sevinirim. Teşekkürler!
https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...ceria-pro-2tb-m-2-disk-fiyati,1630047010.html
2 tane alın 9000₺ye geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,041
Üyeler
183,372
Son üye
otc1413
Geri