🔥İndirim 🔥🔥4 TB SSD LEXAR 8.299₺🔥🔥

sistem ssd'nizi kesinlikle dram'li alın, ben geçmişte o hatayı yaptım arada donuyor pc

Ben şu konuların altına artık çöp yazanlara iyice ayar olmaya başladım. Bilip bilmeden be konuşuyorsunuz ya? Neyse konumuz o değil de, fiyat gerçekten bedava. Okuma ve yazma hızları çok yüksek ayrıca şöyle bir video var, aldığı puanlar oldukça yüksek. Tbw 2400 bir muadili 12-13 binden aşağı yok bunun belki daha fazladır.

Ben şu konuların altına artık çöp yazanlara iyice ayar olmaya başladım. Bilip bilmeden be konuşuyorsunuz ya? Neyse konumuz o değil de, fiyat gerçekten bedava. Okuma ve yazma hızları çok yüksek ayrıca şöyle bir video var, aldığı puanlar oldukça yüksek. Tbw 2400 bir muadili 12-13 binden aşağı yok bunun belki daha fazladır.

Dram ne işe yarar desen alternatifi nedir desen 2 cümle yazamazlar ama yargıyı direk vuruyorlar :D koyun seçmen gibiler aynı

Arkadaşlar 4 tb ssd en ucuz Akakçe sıralaması bu şekilde fotoğraf da en üstte bulunan kioxia da dram isteyen arkadaşlar 2300+ küsür ödeyip onu tercih edebilir ben faydam olsun diye attım bu linki işine yarayacak arkadaşların önünü kesmeyin bilip bilmeden adam depolama için kullanıyorsa benim gibi mesela kesinlikle mantıklı bir alışveriş olur onun için.

Ekler

• IMG_1278.webp
    IMG_1278.webp
    84.8 KB · Hit: 74
sistem ssd'nizi kesinlikle dram'li alın, ben geçmişte o hatayı yaptım arada donuyor pc
Hayır hocam donmuyor ne işleriyle kullandığınızla alakalı belki çoook uzun zaman kullanırsınız belki sonra öyle bir sorun söz konusu olur ancak internette testler mevcut bu cihazlar son nefeslerine kadar güç kesmiyor

Fiyat çok uygun, dramine takılan arkadaşlar yanına 500gb falan dramli bir ssd alıp işletim sistemini ona kurabilirler.

Dramli ssd'ler daha uzun ömürlü evet ama depolama amaçlı alacak iseniz dramsiz alabilirsiniz. Kingston Fury Renegade ve MLD m500 ssd'lerim var. Dramli olanda windows var ve çalışma saati 10 bin. Diğerinde ise sadece oyun vs silip yüklüyorum çalışma saati yarısı kadar. Ve sağlık olarak baya fark açmış. Çünkü bir ssd sadece oyun sırasında çalışırken diğeri paso arkada çalışıyor. 1tb dramli ssd alın yanına bunu alın. Sonsuza kadar depolama sorunu yaşamayın.

Ekran görüntüsü 2025-11-04 221121.webp
Ekran görüntüsü 2025-11-04 221148.webp

Fiyatı gayet güzel dram sorulmuş tabi olması avantaj ama depolama ihtiyacı olan için çok iyi fiyat.

B seviyesi ama güzel SSD. Hazır sistemlerde seçtiriyorduk.

Lexar iyi markadır fiyat güzel

4 tb depolama için güzel fiyat. İtopya bile bu indirimi yapıyorsa diğer firmalardan daha güzel indirimleri de herkes adına bekliyorum 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,401
Üyeler
183,994
Son üye
luzhaarr
Geri