Dram ne işe yarar desen alternatifi nedir desen 2 cümle yazamazlar ama yargıyı direk vuruyorlarBen şu konuların altına artık çöp yazanlara iyice ayar olmaya başladım. Bilip bilmeden be konuşuyorsunuz ya? Neyse konumuz o değil de, fiyat gerçekten bedava. Okuma ve yazma hızları çok yüksek ayrıca şöyle bir video var, aldığı puanlar oldukça yüksek. Tbw 2400 bir muadili 12-13 binden aşağı yok bunun belki daha fazladır.
BEDAVABedava fiyat 2 tb yeni almamış olsam alırdım hemen
![]()
Lexar 4TB NQ790 Gen4 M.2 2280 SSD 7000MB Okuma / 6000MB Yazma | ITOPYA
Lexar 4TB NQ790 Gen4 M.2 2280 SSD 7000MB Okuma / 6000MB Yazma En iyi fiyat seçenekleri ile LNQ790X004T-RNNNG ITOPYA'dawww.itopya.com
Daha fazla hocam. 10 deyip sallamayayım şimdi ama olabilir de, yani kesin daha fazlaBu fiyata çok iyi bu arada dramcik isteyenler bı 5k daha fazla harcayabilir
Hayır hocam donmuyor ne işleriyle kullandığınızla alakalı belki çoook uzun zaman kullanırsınız belki sonra öyle bir sorun söz konusu olur ancak internette testler mevcut bu cihazlar son nefeslerine kadar güç kesmiyorsistem ssd'nizi kesinlikle dram'li alın, ben geçmişte o hatayı yaptım arada donuyor pc
Yokmuş çöp
Fiyatı gayet güzel dram sorulmuş tabi olması avantaj ama depolama ihtiyacı olan için çok iyi fiyat.
sistem ssd'nizi kesinlikle dram'li alın, ben geçmişte o hatayı yaptım arada donuyor pc
B seviyesi ama güzel SSD. Hazır sistemlerde seçtiriyorduk.
Lexar iyi markadır fiyat güzel
BEDAVA