csbuffer91
80+
- Reaksiyon skoru
- 24
Fotograf ve video arşiv için 5 Tb HDD düşünüyordum. Acaba onun yerine bunu alsam uzun vadede nasıl olur hangisi mantıklı
HDD artık alınmaz bu çok daha iyiFotograf ve video arşiv için 5 Tb HDD düşünüyordum. Acaba onun yerine bunu alsam uzun vadede nasıl olur hangisi mantıklı
4 tb dramli heatsinkli amazonda 10700 o daha mantıklı taksitte daha iyiDramli ssd'ler daha uzun ömürlü evet ama depolama amaçlı alacak iseniz dramsiz alabilirsiniz. Kingston Fury Renegade ve MLD m500 ssd'lerim var. Dramli olanda windows var ve çalışma saati 10 bin. Diğerinde ise sadece oyun vs silip yüklüyorum çalışma saati yarısı kadar. Ve sağlık olarak baya fark açmış. Çünkü bir ssd sadece oyun sırasında çalışırken diğeri paso arkada çalışıyor. 1tb dramli ssd alın yanına bunu alın. Sonsuza kadar depolama sorunu yaşamayın.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Marka model nedir?4 tb dramli heatsinkli amazonda 10700 o daha mantıklı taksitte daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekstra olarak bu modelin sağlığı hızlı düşüyor
KioxiaMarka model nedir?
Ben artık bıktım hdd arızalarından o hatayı yapma bence ileride kafan rahat olur ama arşiv için en az 2 yedek lazım yani bütçe az ise sdd ve hdd al en az iki yerde olsun arşivin .Fotograf ve video arşiv için 5 Tb HDD düşünüyordum. Acaba onun yerine bunu alsam uzun vadede nasıl olur hangisi mantıklı