4 ürün arasında kaldım yardımcı olabilirseniz sevinirim

Yasin__

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
4000
Merhaba iyi sosyaller herkese aşağıdaki 4 ürün arasında kaldım. Daha önce bir kulaklığa bu kadar para vermemiştim o yüzden bilen kişilerin de yorumlarını almak istedim genel olarak kulaklıkta aradığım özellikler şöyle; genellikle FPS oyunları oynuyorum CS2 Valorant tarzı sağdan gelen sesi sağdan soldan gelen sesi soldan versin yani ses kasma konusunda sıkıntı yaşamak istemiyorum mikrofonu karşıya sesimi düzgün bir şekilde iletsin yankı vb şeyler yapmasın yeterli video film dizi müzik konusunda da yarı yolda bırakmasın yeterli benim için aşağıdaki ürünleri kullanan veya daha önce araştırmış kişiler fikirlerini söyleyebilirse sevinirim.
1.ürün=ATK Mercury I eSports Kulaklık
2.ürün=Fifine - H6 RGB 7.1 Ampligame Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı - Siyah
3.ürün=Fifine - Ampligame H9 Mikrofonlu 7.1 Oyuncu Bilgisayar Yayıncı RGB Kulaklık - Siyah
4.ürün=HyperX Cloud III Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı - Kırmızı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Aklınızda daha iyi bir ürün gelirse önerilerinize açığım 3.5mm jack girişli kulaklık kullanmak istemiyorum Monster marka bir Gaming laptop kullanıyorum ses kartının iyi olmadığını düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,513
Üyeler
183,132
Son üye
Ertt
Geri