İnceleme Gamepower Mihawk İnceleme

Öncelikle herkese merhaba,
Bugün Gamepower Mihawkın incelemesini yapmak istedim, modeli yaklaşık 5 6 yıldır kullanıyorum.
İlk başta belirtmek istiyorum, kulaklık bu fiyat skalasında yeterince iyi bir performans sunuyor.
Güncel Mihawk Fiyatı

SES PERFORMANSI:
Kulaklık bu fiyattaki genel V-TİP ses profilini kullanıyor ve Bass performansı biraz önde kalıyor, özellikle titreşim motorlarını kullanacaksanız müziklerde ve oyun ortamında hissiyatını genel olarak seviyorum.
Titreşim motorları içeriğe değilde kulaklığın ses seviyesine duyarlı olduğu için bu durum yüksek sesi sevmeyenleri hüsrana uğratabilir bazı durumlarda. (Benim gibi)
Tiz konusunda bu fiyat için yine yeterli ve iyi olduğunu düşünüyorum fakat vokal konusunda biraz geride kalabiliyor.

OYUN PERFORMANSI:
Genel oyun performansı tatmin edici seviyede bu fiyat ile, Valorant gibi oyunlarda çoğunlukla iyi şekilde yer tespiti yapabiliyorum, Hikayeli oyunlarda ise atmosferi hissedebilsenizde bana hep bir şey eksik gibi gelmiştir neden bilmiyorum.

YAPI KALİTESİ:
Açık konuşacağım, bana kalitesiz gibi hissettirmedi hiçbir zaman fakat kaliteli bir kulaklığı elinize alıp baktığınız zaman aradaki farkı hissedeceksinizdir, plastiği bence iyi kalitede rgb kısımlarındaki fakat diğer kısımlarının plastiği daha ucuz hissettiriyor bana.
Kafa bandı malzemesi vs. güzel ve güven veriyor, çok kez kulaklığı düşürdüm sandalyeye takıldı vs. fakat sağlam kalmayı başardı. (en azından son 2 hafta hariç sonda nedenini açıklayacağım)

Buraya kadar iyi hoş tamam da hep mi okey bu kulaklık diyenler vardır illaki :D cevabı ise hayır değil, özellikle kulak pedlerinin temizliği olsun çıkarıp takılması olsun tam bir çile benim için.
pedlerin tırnakları kırılacak diye çok hassas davrandım hep ve takması çıkarması genel olarak zor ped kayabiliyor plastik tam oturmayabiliyor falan ve şu da var pedlerin oturduğu plastik hiç sağlam değil,
genel olarak kulaklığın en kırılgan hissettiğim yeri pedlerinin oturduğu plastik ve pedlerin kendisi oldu.

Pedlere gelecek olursam, güzel bir yalıtım sağlıyor taki soyulana kadar. Benimki 1 yıl önce falan soyuldu tahmini 4 yıllıkken falan kulaklık. Deri olduğu için çok çabuk yağ kir çekip rahatsız edebiliyor o yüzden temizliğine önem vermek gerek. Derisi soyuluncaki pedlerin yalıtımı ise vasat diyebilirim. windowsta ses seviyesi 2de iken yt musicte ses seviyesi yarıda iken dışarı ses verdiği oluyor deriler soyulduktan sonra.

Kablosuna gelecek olursam gayet sağlam, benimkisinde yırtık bölüm dahi olsa sorun olmadan kullandım fakat örgü olmadığı için aşırı derecede dolanıyor öyleki her gün bir kere falan düzeltmem gerekiyor.

MİKROFON PERFORMANSI:
En iyi olduğu yerlerden biri, ses testi yüklemeyi isterdim fakat benimkisinin mikrofonu maalesef bozuldu. Size konuşmak için yeterli performansı versede ince ayar yapmadan içerik üretimi için kullanılabileceğini pek sanmıyorum. çıkabilir olmadığından bazı kişileri rahatsız edebilir.

NOT:
7.1
hiç kullanmadığım için yorum yapmam doğru olmaz fakat iyi bir şey beklemek doğru olurmu emin değilim.
Bir çok yerde dip ses gibi durumlar okudum fakat bende olmadı bunlar

Konfor ve rahatlık:
konforunu beğendiğimi söyleyemem 1 2 saat sonradan kulağıma baskı yapıp ağırlığınıda belli etmeye başlıyor özellikle deri pedler soyulduktan sonra, her böyle olduğunda çıkarıp bi 10dk takmadan ne dinleyeceksem dinliyorum genelde ki bunu yazarkende bunu yapıyorum :D

Son değerlendirmemi yapacak olursam benim için olumlu bir deneyimdi ve beğenerek kullandığım bir kulaklıktı, konforlu olduğunu düşünmesemde. Peki neden kullanmıyorum artık ? cevabı basit aslında :D sağ sürücüsünden cızırtılar gelmeye başladı ve baya sesi bozuldu yani kulaklığı maalesef emekli etmek durumundayım 😅. Yerine yeni kulaklık şu an bulamadım.

Geri