Neler Yeni

4 Uyarım var ceza sistemi nasıl işliyor

Yagi

80+ Bronze
Bilginin eksik, yanlış olduğu belli. Daha neden millete de yanlış bilgi veriyorsun?
Diyorum ki lafımın arkasındayım, sen lafının arkasında mısın? Göster bana? James Donkey'in kontrolcüleri neden iyi mesela? Neden JD almalı insanlar? Bana sürekli yanlış bilgi veriyorsun demek yerine kendine şunu sor;
Ben doğru bilgi veriyor muyum?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,368
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Diyorum ki lafımın arkasındayım, sen lafının arkasında mısın? Göster bana? James Donkey'in kontrolcüleri neden iyi mesela? Neden JD almalı insanlar? Bana sürekli yanlış bilgi veriyorsun demek yerine kendine şunu sor;
Ben doğru bilgi veriyor muyum?
Madem çok bilgilisin sayar mısın kontrolcüleri bana? Marka model, özelliklerine kadar istiyorum, neden kötüler?. Bunları bilmiyorsanda ezbere yanlış bilgi veremezsin burada.

Yagi

80+ Bronze
Madem çok bilgilisin sayar mısın kontrolcüleri bana? Marka model, özelliklerine kadar istiyorum. Bunları bilmiyorsanda ezbere yanlış bilgi veremezsin burada.
Sayacağım, ancak merak ediyorum.
Sen biliyor musun bunları? Dürüst ol, bilmemekte sorun yok.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,368
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Sayacağım, ancak merak ediyorum. Dürüst ol.
Sen biliyor musun bunları? Dürüst ol.
Dostum bu dünyada kontrolcü üreten markalar belli. JD240 modelinin incelemesini yapan zaten biziz, sen gelip bana sağdan soldan duyduğun ezbere şeyleri söylüyorsun. Azıcık araştırıp öğrenin, kötüyse neden kötü olduğunu açıklayamayacaksan kötü diye yazamazsın.

Yagi

80+ Bronze
Düzgün Kontrolcü üreten markalar
Phison
İnnogrit
Samsung
WD

Öve öve bitirelemeyen JD1000Pro içinde bunlardan hiçbiri yok. 1-2 Farklı kontrolcü gelebiliyor sanıyorum.

Neden halen daha JD önereyim?

Bak ne diyor? Kılavuzunda yazdıkları kontrolcü yalan çıkıyor markanın, güvenilmez alınmaz.

JD'nin tek başarısı DRAM, ancak sırf DRAM için geçip almam.
DRAM zaten tek yonga üzerine kalıyor.

Son düzenleme:

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Dostum bu dünyada kontrolcü üreten markalar belli. JD240 modelinin incelemesini yapan zaten biziz, sen gelip bana sağdan soldan duyduğun ezbere şeyleri söylüyorsun. Azıcık araştırıp öğrenin, kötüyse neden kötü olduğunu açıklayamayacaksan kötü diye yazamazsın.
Hocam biraz fazla taktın arkadaşı. Bence değmez.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,368
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Hocam biraz fazla taktın arkadaşı. Bence değmez.
Verdiği yanıtlar ezbere dayalı sadece. Şu markaymış bu markaymış tamamıyla ezber. Ben ne dersem diyeyim değişmez fikirleri, uzatmaya gerek yok haklısın.

Yagi

80+ Bronze
Verdiği yanıtlar ezbere dayalı sadece. Şu markaymış bu markaymış tamamıyla ezber. Ben ne dersem diyeyim değişmez fikirleri, uzatmaya gerek yok haklısın.
İşte bu! Harikasın, fikri değişmez deyip neden fikrinin değişmesi gerektiğini anlatınca böyle yapıyorsun. Devam et böyle :)

Seninle daha fazla tartışmayı ben boş buluyorum.

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
@Dans eden timo, eleştirilere uyarı verdiklerini düşünmene rağmen eleştirmen mantıksız bir hareket değil mi? 400 mesaj yazıp
uzaklaştırılma alabiliyorsan demek ki bütün sorun forumda değil demektir. Sadece eleştiriden ban yediğini düşünmüyorum çünkü.

Avolay

80+ Gold
Pek bilmiyorum ancak anladığım kadarıyla;

-Bu forumda kötü ürünlere sırf sponsor alındı diye söz söyleyemiyorsun.
-Kötü ürünler önereni uygun bir dille bile uyaramıyorsun, linç yiyorsun.

Bunu yazdıktan sonra ceza yiyeceğim bu forumda eleştiride yasak çünkü ama neyse :D
Aynen, Acer yerine ASUS önerdiğimiz için bazı bütçelerde bayağı linç yedik öyle böyle değil.
Değil mi? @Barış Yalçın @Techno08

Yok öyle bir şey, muhtmelen kötü öneriler yaptın hatayı kendinde aramaktansa foruma atıyorsun :D

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
4 Uyarım var 5 olunca ne cezası alıyoruz ve silinme durumu neye göre oluyor bilgisi olan varmıdır
Ceza sistemi eğer kalıcı uyarıların 12 olursa uzaklaştırma eğer sonrasında bir 12 uyarı daha alırsanız sınırsız ban yemektesiniz kısacana 4 uyarıdan bir şey olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,436
Üyeler
164,840
Son üye
slhyldz
Top Bottom