Neler Yeni

4 yıl 2aydır tt kullanıcısıyım millenicom geçsem para alırlar mı?

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
Arkadaşlar şimdi diceksiniz ki ulan tırrek madem eylülde sözleşmen bitiyordu niyye geçmedim arkadaşlar burada altyapı çalışması vardı 8mbps görünüyordu millenicomda da türknetde de bende aynı hız olduğu için ve 55tl olduğu için tt seçtim (her ay fazla fatura çıkartıyorlar) arkadaşlar daha önceden muzdariptik ttden ama diğerleri de aynı olacağını düşünüp tt olsun dedim ama özellikle bu aralar akşam cs gremiyorum ping 1200e vuruyor kendini aşıypr adam salıncak gibi bir geri gidiyor demin bir arkadaşın konusundan bakıp hadi bir test edeyim dedim gözlerime inanmadım 80mpbs millenicom türknet de 75mbps verebiliyor sizce geçsem millenicoma para öder miyim eğer ödemezsem bri haftaya ikna etmeyee çalışıcam çünkü

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Arkadaşlar şimdi diceksiniz ki ulan tırrek madem eylülde sözleşmen bitiyordu niyye geçmedim arkadaşlar burada altyapı çalışması vardı 8mbps görünüyordu millenicomda da türknetde de bende aynı hız olduğu için ve 55tl olduğu için tt seçtim (her ay fazla fatura çıkartıyorlar) arkadaşlar daha önceden muzdariptik ttden ama diğerleri de aynı olacağını düşünüp tt olsun dedim ama özellikle bu aralar akşam cs gremiyorum ping 1200e vuruyor kendini aşıypr adam salıncak gibi bir geri gidiyor demin bir arkadaşın konusundan bakıp hadi bir test edeyim dedim gözlerime inanmadım 80mpbs millenicom türknet de 75mbps verebiliyor sizce geçsem millenicoma para öder miyim eğer ödemezsem bri haftaya ikna etmeyee çalışıcam çünkü
Taahhütünüz 2 yıllık ise ödemezsiniz 2 yıllık değilse ödersiniz.
Eğer akşamları 1200ping görüyorsanız millenicoma geçseniz bile çözülmez.

erny

80+ Bronze
Taahhüt süresi bitmeden ayrılırsan cayma bedelini ödersiniz.Belki sözleşmeyi dondurup para vermeye bilirsin ama emin değilim.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Üstüne hat değerlerinizi atar mısınız ?

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam tahaüt 2 yıllık ise ödemem gerekmiyor mu 2 yıllık benimkki bu arada zaten yeni bir modem alacağım her türlü ama down çok kötü rainbow 6 siege için 2 gün 7 saat diyor gta 5 gecede indi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üstüne hat değerlerinizi atar mısınız ?
nasıl yani anlamadım hız testi mi

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
hocam tahaüt 2 yıllık ise ödemem gerekmiyor mu 2 yıllık benimkki bu arada zaten yeni bir modem alacağım her türlü ama down çok kötü rainbow 6 siege için 2 gün 7 saat diyor gta 5 gecede indi

nasıl yani anlamadım hız testi mi
Hız testinizi atın hat değerleri modem arayüzünde dsl panelinde yazar.
2yıl üstünde ödenmiyor şöyle 2 yıl üstünde cayma hakkı ücretsiz yaptılar.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Şu tüketici hakları videosu vardı 2 yıllık taahhütlerde cayma bedeli olmadan çıkış var falan anlatıyordu dinlemeni öneririm

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oo hocam biz 2016dan beridir kullanıyoruz ama 2 yılda bir sözleşme yeniliyoruz aynı paketten sıkıntı olur mu?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,320
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Bende de aynı sorun vardı. 29 du ama 12200 falan oluyodu. Türknet geçtim düzeldi. Sağlayıcı önemli.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
Bende de aynı sorun vardı. 29 du ama 12200 falan oluyodu. Türknet geçtim düzeldi. Sağlayıcı önemli.
aga bak zaten aşırı yavaş internet tamam mı 1 hafta önce 1gün internet gitti zaman geçirmek için uyudum yani ama millenicom çok memnun millet ve 75tl ilk ay bedava olucak ondan sonra arkadaş getirdikçe bedava olucak sence ne yapmalıyım türknette kötü yorumlar var güvenemiyorum

Ekler

• tt.png
    tt.png
    19.7 KB · Hit: 28

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Saçmalamayın.
Türknete geçtiğiniz zaman düzeldiyse ya Türknetin altyapısına geçmişsinizdir veya porttan dolayı sorun yaşıyorsunuzudur.
Normal sorunların düzelmesi imkansız.
oo hocam biz 2016dan beridir kullanıyoruz ama 2 yılda bir sözleşme yeniliyoruz aynı paketten sıkıntı olur mu?
Aynı paket yenilemiyorsunuz başka pakete geçiyorsunuz firmanızı arayıp sorun bakalım taahhütünüz kaç yıllık.

aga bak zaten aşırı yavaş internet tamam mı 1 hafta önce 1gün internet gitti zaman geçirmek için uyudum yani ama millenicom çok memnun millet ve 75tl ilk ay bedava olucak ondan sonra arkadaş getirdikçe bedava olucak sence ne yapmalıyım türknette kötü yorumlar var güvenemiyorum
Örnek alarak bulabilirsiniz.
1606763338804.png

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,320
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Saçmalamayın.
Türknete geçtiğiniz zaman düzeldiyse ya Türknetin altyapısına geçmişsinizdir veya porttan dolayı sorun yaşıyorsunuzudur.
Normal sorunların düzelmesi imkansız.

Aynı paket yenilemiyorsunuz başka pakete geçiyorsunuz firmanızı arayıp sorun bakalım taahhütünüz kaç yıllık.
Yo hayır aynı port. 29-1200' den sabit 13' e düştü. ADSL to ADSL. Daha sonra VDSL geçtim 13 ping valorant 7 ping.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,767
Üyeler
168,195
Son üye
thetixss_
Top Bottom