Neler Yeni

4 yıl 2aydır tt kullanıcısıyım millenicom geçsem para alırlar mı?

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
Arkadaşlar şimdi diceksiniz ki ulan tırrek madem eylülde sözleşmen bitiyordu niyye geçmedim arkadaşlar burada altyapı çalışması vardı 8mbps görünüyordu millenicomda da türknetde de bende aynı hız olduğu için ve 55tl olduğu için tt seçtim (her ay fazla fatura çıkartıyorlar) arkadaşlar daha önceden muzdariptik ttden ama diğerleri de aynı olacağını düşünüp tt olsun dedim ama özellikle bu aralar akşam cs gremiyorum ping 1200e vuruyor kendini aşıypr adam salıncak gibi bir geri gidiyor demin bir arkadaşın konusundan bakıp hadi bir test edeyim dedim gözlerime inanmadım 80mpbs millenicom türknet de 75mbps verebiliyor sizce geçsem millenicoma para öder miyim eğer ödemezsem bri haftaya ikna etmeyee çalışıcam çünkü

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
"Tüketici, belirsiz süreli veya süresi bir yıldan daha uzun olan belirli süreli abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahiptir. Süresi bir yıldan az olan belirli süreli abonelik sözleşmesinde satıcı veya sağlayıcı tarafından sözleşme koşullarında değişiklik yapılması halinde de tüketici sözleşmeyi feshedebilir. Fesih bildiriminin kağıt üzerinde veya kalıcı veri saklayıcısı ile satıcı veya sağlayıcıya yöneltilmiş olması yeterlidir. Satıcı veya sağlayıcı, abonelik sözleşmesinin feshi için sözleşmenin tesis edilmesini sağlayan yöntemden daha ağır koşullar içeren bir yöntem belirleyemez."

6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun, Madde 52(4)
hocam bu yazıyor biz 4 yıldır aynı tarifeyi kullandığımza emin değilim ama 2yıl kesin kullandık aynı tarifeyi ilk 2 yılı hatırlamıyorum ama son 2 yılı hatırlıyorum 8mbps yine sınırsız aynı fiyat değildi sadece

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
"Tüketici, belirsiz süreli veya süresi bir yıldan daha uzun olan belirli süreli abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahiptir. Süresi bir yıldan az olan belirli süreli abonelik sözleşmesinde satıcı veya sağlayıcı tarafından sözleşme koşullarında değişiklik yapılması halinde de tüketici sözleşmeyi feshedebilir. Fesih bildiriminin kağıt üzerinde veya kalıcı veri saklayıcısı ile satıcı veya sağlayıcıya yöneltilmiş olması yeterlidir. Satıcı veya sağlayıcı, abonelik sözleşmesinin feshi için sözleşmenin tesis edilmesini sağlayan yöntemden daha ağır koşullar içeren bir yöntem belirleyemez."

6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun, Madde 52(4)
hocam bu yazıyor biz 4 yıldır aynı tarifeyi kullandığımza emin değilim ama 2yıl kesin kullandık aynı tarifeyi ilk 2 yılı hatırlamıyorum ama son 2 yılı hatırlıyorum 8mbps yine sınırsız aynı fiyat değildi sadece
Ya siz bunları boşverin dediğiniz şeyle alakası yok 4 yıldır aynı tarifeyi kullanmıyorsunuz sadece aynı hızı kullanıyorsunuz.
Aynı hız başka tarifeye geçiriyorlar,genel olarak fiyat artış yaşıyor ama bazen sabit kalır her neyse.
Şuan bak tam şuan kullandığınız tarifenin 1 mi 2 yıllık mı taahhütünüz var onu öğrenmen lazım.
Hızın neden böyle olduğunu anlamak için dsl hat değerlerini atman lazım.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
Ya siz bunları boşverin dediğiniz şeyle alakası yok 4 yıldır aynı tarifeyi kullanmıyorsunuz sadece aynı hızı kullanıyorsunuz.
Aynı hız başka tarifeye geçiriyorlar,genel olarak fiyat artış yaşıyor ama bazen sabit kalır her neyse.
Şuan bak tam şuan kullandığınız tarifenin 1 mi 2 yıllık mı taahhütünüz var onu öğrenmen lazım.
Hızın neden böyle olduğunu anlamak için dsl hat değerlerini atman lazım.
hocam şifreyi bir küçük unuttum birazdan atıcam onu da daha yeni sözleşmeyi telefondan bu eylülde anlaşıp okeyledik

Top Bottom