40.000-45.000 TL Arası Laptop Önerisi

mhmtzz

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
40000
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar, yakın zamanda laptop almayı düşünüyorum. Aklımda bu laptop var;

Ama internetten baktığım kadarıyla bu HP Victus serisinde Hall sensörü diye bir kronik sorun varmış. Bu laptopta da o sorun var mıdır? Varsa eğer bu fiyatta daha iyi bir laptop var mıdır?

Teşekkürler.

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar, yakın zamanda laptop almayı düşünüyorum. Aklımda bu laptop var;

Ama internetten baktığım kadarıyla bu HP Victus serisinde Hall sensörü diye bir kronik sorun varmış. Bu laptopta da o sorun var mıdır? Varsa eğer bu fiyatta daha iyi bir laptop var mıdır?

Teşekkürler.
bu modelde o sorun yok r1 ve s1 lerde bilinen bir kronik sorun yok sadece işlemci ile ilgili bilmen gereken aşırı güçlü o yüzden soğutma için bi ekstra bi fan al tavsiyem ve performans modunda kullanma balance da kullan fan 3900rpm dönsün max ( aynı laptop sahibiyim 1 yıl oldu kullanalı memnunum)

Teşekkürler.

Geri