herhangi güzel bir 35k sistem yanına oynadıgın oyunlara baglı olarak 2k ya da 1080p 144hz bi monitör alabilirsin nerden alacam diyorsan monitör fark etmez ama sistemi tabii ki itopya ya da sinerji vb. sitelerden hazır alman gerek35k kasa 5k da monitör şeklinde yapsak nereden hazır alabilirim ?
sana kalmış adamlar o videoyu çekmeden öncede internette aynı sistemi bulursun sen kafanda kıritel belirle yeter ona göre degerlendirme yapDonanım arşivi paylaşır mı yakında yoksa alıp geçeyim mi ne düşünüyorsunuz ?
35K'lık kasada 5K'lık monitörle sarmaz. Çünkü aşağı yukarı alacağın sistem 2K oyunculuk için makul bir düzeyde olacak.35k kasa 5k da monitör şeklinde yapsak nereden hazır alabilirim ?
Açıkca şöyle sorayım dostum 40k civarı param var eski bi monitörüm var 60hz 1080p ama almışken monitör+kasa alayım diyorum diğer türlü 30a kasa 10a monitör mü almalıyım nası yapayım kafam karıştı35K'lık kasada 5K'lık monitörle sarmaz. Çünkü aşağı yukarı alacağın sistem 2K oyunculuk için makul bir düzeyde olacak.
dediğin şekilde yapabilirsin. indirim kovala 2K düşür uyguna geri kalanla da sistem al.Açıkca şöyle sorayım dostum 40k civarı param var eski bi monitörüm var 60hz 1080p ama almışken monitör+kasa alayım diyorum diğer türlü 30a kasa 10a monitör mü almalıyım nası yapayım kafam karıştı
neden olmasın ki bu adam 35k maksimum 4070s alır e zaten dlss var oyunlarda 1080p de darboğaz yiyeceğini hiç sanmıyorum ryzen 5 7500f bile kurtarır onu35K'lık kasada 5K'lık monitörle sarmaz. Çünkü aşağı yukarı alacağın sistem 2K oyunculuk için makul bir düzeyde olacak.
bende diyorum ki almışken 2K monitör alsın.neden olmasın ki bu adam 35k maksimum 4070s alır e zaten dlss var oyunlarda 1080p de darboğaz yiyeceğini hiç sanmıyorum ryzen 5 7500f bile kurtarır onu