40.000 tl sistem önerisi

Bende seninle aynı durumdayım sana attığım sistemi 40k kadar özelleştirdim 1tb ssd 32gb ram felan sadece anakartı 610 kaldı 650 yada 760 olsa güzel olurdu ama o zaman 42-45k arası olacaktır.

Soğutıcınun kötü olduğuna bakma diğerleri pahalı geldiği için bunu seçtim bunu satmayı düşünüyorum yerine daha F/P soğutucu alıcam
5060 ti olayı şöyle buradaki kişilerle falan konuştum baya giriş seviyesi bi ekran kartı mesela o attıgım inno3d ekran kartı o ekran kartından daha performanslı vrami yüksek fakat performansı düşük o ekran kartının araştırırsan anlarsın zaten farkı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hem f/p hem de daha iyi soğuyor.
kanka amd zaten ısınmasıyla bilinen bi işlemci nasıl daha iyi soğuyor merak ettim şuan

Şu sistemi 7-8 yıl kullandım o yüzden bende intelciyim 😂
Ekran kartı 1050 Tİ

Ekler

• 143039.webp
    143039.webp
    1.6 MB · Hit: 9
gayet tarafsız bir değerlendirme sıcaklık farklarına bak istersen

intelde sevdiğim olay stabil çalışması

Ekran kartı 1050 Tİ
kanka o ekran kartı olayını araştır istiyorsan sırf vrami yüksek diye 5060ti alma bence giriş seviyesi bi ekran kartı o

Son düzenleme:
gayet tarafsız bir değerlendirme sıcaklık farklarına bak istersen

intelde sevdiğim olay stabil çalışması
intel işlemcilerde l3 önbelleği az olduğundan dolayı çoğu oyunda amd işlemcilere göre geri kalıyor yani şunu seviyorum bunu seviyorum demek yerine oynadığın oyunlara göre seçim yap izlediğin 1 video ile karar verme ona bakacaksak 14400f 9700x ten de güçlü :D + intel iyidir güzeldir ama stabil değil çoğu işlemcisi çok ısınıyor ve çok fazla güç tüketiyor düşük güç kaynaklarıyla kullanamıyorsun.

intel işlemcilerde l3 önbelleği az olduğundan dolayı çoğu oyunda amd işlemcilere göre geri kalıyor yani şunu seviyorum bunu seviyorum demek yerine oynadığın oyunlara göre seçim yap izlediğin 1 video ile karar verme ona bakacaksak 14400f 9700x ten de güçlü :D + intel iyidir güzeldir ama stabil değil çoğu işlemcisi çok ısınıyor ve çok fazla güç tüketiyor düşük güç kaynaklarıyla kullanamıyorsun.
kanka 1 videoya göre karar vermiyorum zaten her videoyu izleyelim istersen hemen hemen aynı geliyor fps değerleri ısı olayındada intel iyi zaten her videoyu testi açıp izleyebiliriz eşit şartlarda intel amd den sıcak olmaz frekans dalgalarından değerlerden stabilliğine bakabiliriz intel stabil bi işlemci

bu benim görüşüm senin görüşünede saygım var <3

kanka 1 videoya göre karar vermiyorum zaten her videoyu izleyelim istersen hemen hemen aynı geliyor fps değerleri ısı olayındada intel iyi zaten her videoyu testi açıp izleyebiliriz eşit şartlarda intel amd den sıcak olmaz frekans dalgalarından değerlerden stabilliğine bakabiliriz intel stabil bi işlemci
intelin giriş/orta seviye işlemcileri güzel zaten benim dediklerim üst seviye 14600k ve sonrası dediğim gibi intel işlemcilere stabil diyemezsin çünkü değil çok fazla w dalgalanması oluyor 14600k 200w lara çıkıyor oyunlarda , eğer alacağın işlemciden daha f/p bir durumda ise 14400f mantıklı bir işlemci ama ölü yatırım onu da bilmen gerek :D

intelin giriş/orta seviye işlemcileri güzel zaten benim dediklerim üst seviye 14600k ve sonrası dediğim gibi intel işlemcilere stabil diyemezsin çünkü değil çok fazla w dalgalanması oluyor 14600k 200w lara çıkıyor oyunlarda , eğer alacağın işlemciden daha f/p bir durumda ise 14400f mantıklı bir işlemci ama ölü yatırım onu da bilmen gerek :D
kanka ben zaten şuan 14400f i konuşuyorum zaten ölü yatırımdada zaten her türlü elektronik cihaz elbet bi zaman sonra bozulacak bozulunca gene alırız

bu ekran kartlarından hangisi iyidir sence bi baksana knk
tavsiye sistemin üzerinde var bu ekran kartları araştırdım bunuda baya bi baktımda inno daha iyi gibi sanki senin yorumun nedir

Son düzenleme:
kanka ben zaten şuan 14400f i konuşuyorum zaten ölü yatırımdada zaten her türlü elektronik cihaz elbet bi zaman sonra bozulacak bozulunca gene alırız

bu ekran kartlarından hangisi iyidir sence bi baksana knk
tavsiye sistemin üzerinde var bu ekran kartları araştırdım bunuda baya bi baktımda inno daha iyi gibi sanki senin yorumun nedir
e 5070 olduğu için tabii ki inno daha iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,130
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri