40.000TL'ye kadar Beyaz 360MM LCD ekranlı, rengi değiştirilebilir sıvı soğutma

Reaksiyon skoru
16
Bütçe
40.000
Merhaba, AMD R9 9950x3D için bütçe fark etmeksizin olabildiğince kaliteli bir marka 360mm sıvı soğutma arıyorum. Beyaz renkli olması, ekranlı ve rengi değiştirilebilir bir sıvı soğutma arıyorum. Dediğim gibi, fiyatının yüksek oluşu çok önemli değil, 40.000'e kadar çıkarım, en sağlam markalardan, kaliteli bir sıvı soğutma bakıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba, AMD R9 9950x3D için bütçe fark etmeksizin olabildiğince kaliteli bir marka 360mm sıvı soğutma arıyorum. Beyaz renkli olması, ekranlı ve rengi değiştirilebilir bir sıvı soğutma arıyorum. Dediğim gibi, fiyatının yüksek oluşu çok önemli değil, 40.000'e kadar çıkarım, en sağlam markalardan, kaliteli bir sıvı soğutma bakıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Hocam sizce Lian Lİ mi iyidir yoksa Asus Rog Strix mi?

Ben olsam tercihimi ROG dan yana kullanırım. Bu kadar para vermeye gerek varmı dersen bence yok :)
Kartı Astral 5080 alınca diğer herşeyinde aşırı kaliteli olmasını istiyorum hocam, hani beni yarı yolda koymayacak veya ihtimali çok daha az olan parçalar istiyorum. 9950x3D yi soğutabilir mi peki bu sıvı soğutma?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,779
Üyeler
184,220
Son üye
Wojtek01
Geri