kargo daha elime ulasmadi ama dagitim merkezinde yarin alicam habersiz kapiya gelip mi istiyorlar yoksa iade açılıp oyle mi istiyorlar istediler diyelim ki vermedim yasal sureci olur mu bilgilendirme lazim teşekkürler.
isteme seklini soruyorum ya mesaj falan geliyor muEvet isteyenler var
Arayıp durumu bildirirleristeme seklini soruyorum ya mesaj falan geliyor mu
teşekkür ettimArayıp durumu bildirirler
ararlar isterler ama vermeyebilirsin. müşterisin. haklarını bil. hiç bişey de yapamazlar ararlarsa sağlam bir dava açacağını söyle telefonu nasıl kapatıyolar yüzüne korkudan görkargo daha elime ulasmadi ama dagitim merkezinde yarin alicam habersiz kapiya gelip mi istiyorlar yoksa iade açılıp oyle mi istiyorlar istediler diyelim ki vermedim yasal sureci olur mu bilgilendirme lazim teşekkürler.
telefonu acmasam nolurararlar isterler ama vermeyebilirsin. müşterisin. haklarını bil. hiç bişey de yapamazlar ararlarsa sağlam bir dava açacağını söyle telefonu nasıl kapatıyolar yüzüne korkudan gör
huzurun bozulmaz mojito'nu yudumlarken gelen kargonu açarsıntelefonu acmasam nolur
ne alakası var ya? Sistemin açığından faydalanmak suç. Sen sadece azerbeycan vatandaşlarına özel kodu sistem açığını (telefon dilini değiştirirek) kullanıyorsun. Bu bir suç ve sen o ürünü teslim aldıgında suçu kabul ediyorsun. Ha ürünün normal fiyatı 2k olsa sen 50tlye alsan THH ye başvurup belki alırdın ama öylede sebepsiz yere zenginleşme kanunu ile geri alırlardı senden. Yani senin bir hakkın yok. Trendyol istese teslim alanlara dava açar hem avukatlık ücretini hem ürünü hem de tazminatını alır. Ha azerbeycan vatandaşı isen o ayrı.ararlar isterler ama vermeyebilirsin. müşterisin. haklarını bil. hiç bişey de yapamazlar ararlarsa sağlam bir dava açacağını söyle telefonu nasıl kapatıyolar yüzüne korkudan gör
Arkadaş haklı diğer konuda dediğim olaya getiriyorne alakası var ya? Sistemin açığından faydalanmak suç. Sen sadece azerbeycan vatandaşlarına özel kodu sistem açığını (telefon dilini değiştirirek) kullanıyorsun. Bu bir suç ve sen o ürünü teslim aldıgında suçu kabul ediyorsun. Ha ürünün normal fiyatı 2k olsa sen 50tlye alsan THH ye başvurup belki alırdın ama öylede sebepsiz yere zenginleşme kanunu ile geri alırlardı senden. Yani senin bir hakkın yok. Trendyol istese teslim alanlara dava açar hem avukatlık ücretini hem ürünü hem de tazminatını alır. Ha azerbeycan vatandaşı isen o ayrı.
ama Türkiyeye kargo secenegini koymuslar kendi hatalari da yok mune alakası var ya? Sistemin açığından faydalanmak suç. Sen sadece azerbeycan vatandaşlarına özel kodu sistem açığını (telefon dilini değiştirirek) kullanıyorsun. Bu bir suç ve sen o ürünü teslim aldıgında suçu kabul ediyorsun. Ha ürünün normal fiyatı 2k olsa sen 50tlye alsan THH ye başvurup belki alırdın ama öylede sebepsiz yere zenginleşme kanunu ile geri alırlardı senden. Yani senin bir hakkın yok. Trendyol istese teslim alanlara dava açar hem avukatlık ücretini hem ürünü hem de tazminatını alır. Ha azerbeycan vatandaşı isen o ayrı.
kargoya göre değişir ben aras kargo ile ssd aldım şuan kullanıyorum sabah 11 de gelmiştikargo daha elime ulasmadi ama dagitim merkezinde yarin alicam habersiz kapiya gelip mi istiyorlar yoksa iade açılıp oyle mi istiyorlar istediler diyelim ki vermedim yasal sureci olur mu bilgilendirme lazim teşekkürler.
kargo araskargoya göre değişir ben aras kargo ile ssd aldım şuan kullanıyorum sabah 11 de gelmişti