bu fiyata 7800xt geliyor hocam ve sizi 6-7 sene götürürGüncel kasa toplamada bir bilgim yok yardım edebilir misiniz beni şunu süre götürebilecek bir kasa arıyorum
valla 46k kendim yapsam daha iyisi çıkardı ama arkadaş toplamayı bilmiyor hazır istiyorum diyorÖzelleştirmelerle 46,5k felan yapıyor
![]()
GAMING-7800XT / AMD Ryzen 5 7600 MPK / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-7800XT sistem tavsiyesi AMD Ryzen 5 7600X TRAY ve ASUS RX 7800 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
evet ben güç kaynağınıda özelleştirdimGAMING-7800XT sistemde,
Prime B650M-R, Vengeance 32 GB 6000 MHz CL 36, Legend 850 Lite 1 TB seçilebilir.
43361TL.
TUF B serisi PSU'lar çok methedilmiyor, ASUS'un adıyla sattığı ürünlerden biri denebilir yine bir nevi. Diğerleri de anakart parası zaten. Baz hâliyle kalabilir.evet ben güç kaynağınıda özelleştirdim
SSD modeli ne etkilemez büyük ihtimalle adata legend lite mi? o ssd iyi değil. Seçeneklere baktım şimdi bu kadar kötü özelleştirme seçeneği olamaz çok kısıtlı SSD kısmı. Ben olsam düşüklerinden birini alır daha fazla para vermez sistemi aldıktan sonra ekstra depolama olarak alırdım güzel bir ürün. Şimdi şöyle yapardım senin yerinde olsam anakartı B650 var 2 adet m2 ssd slotu var onu alırdım ssd yi de en ucuzu hangisi ise onu alırdım daha sonra sistem gelince ayrı bir ssd alırdım onu ana ssd yapardım bunu da yan ssd yapardım. 2 slotun var zaten ana ssd olarak min WD sn 580 alabilirsin onun pek altına inme tavsiyem. Kingstone KC3000 veya Renegade alabilirseniz sizin için iyi olur. Çok uzun ömürlü ve performanslı ssd'ler bunlar.Hocam ssd de okuma 5000mb yazma 3200 mb oyun kalitesini etkiler mi
Güç kaynağına hangisini seçtiniz efendim ne önerirsiniz psu da bu sistem içinevet ben güç kaynağınıda özelleştirdim